25.06.2012 г.

„Ездачката“ любима поза на мъжете в секса, жените откачат при „задна прашка“

Испански анализатори на сексуалността достигнаха до заключението, че позиция „ездачката” е любима на по – голяма част от мъжете. Задълбочените проучвания били проведени при условията на голямо разнообразие от сексуални позиции, а в тях участвали повече от пет хиляди представители на силния пол.

Изследователите уточняват, че установили коя е любимата поза на мъжете сравнително бързо, защото всички участници попълнили анкетни карти, в които описали кога и как изпитват най – голямо удоволствие. Когато това станало ясно обаче, на дневен ред бил поставен въпросът „защо” именно „ездачката” е предпочитана от повечето мъжкари. За да разрешат загадката, учените отделили цели шест месеца от скъпоценното си време.
В крайна сметка изводите били, че за мъжките сетива „ездачката” се оказала една от най – еротичните композиции по време на секс, защото могат да я практикуват в много различни варианти. Освен това позиционирането на дамата давало възможност на жадния за ласки самец да достигне с ръце до всяка точка от тялото на партньорката си, което доставяло неизмеримо удоволствие. Повечето от мъжете признали, че по време на репродукция обичат да пипат навсякъде.

По – ранни изследвания установили, че най – любимата поза на жените е т. н. „задна прашка” или „кучешката”. Специалистите установили, че жените откачат именно при тази позиция, защото при нея изпитвали най – силно вагинално удоволствие поради уникалното съкращаване на мускулите.
Пози от Камасутра:


skandalno.net

„Първия път“ винаги e провал за мъжете




Само допреди няколко години „първия път” в почти всички случаи е бил провал за мъжете, съобщават сексолози от университета в Южна Каролина, САЩ. Представителите на силния пол откровено търпели тотални поражения поради незнанието си, което се отразявало върху самочувствието и психиката им за месеци наред.

С навлизането на модерните информационни технологии обаче нещата коренно се променили, защото подрастващите масово получават цялата необходима информация по всеки един въпрос, далеч преди да са достигнали възрастта, в която могат и искат да правят истински секс.

За никого не е тайна, че и момичетата, и момчетата, съвсем лесно могат да се образоват. В пространството е пълно с всякаква информация по въпроса – от любителски картинки до заснети от професионалисти брутални порно филми.

Изследователите са категорични, че въпреки масовите протести, това си има и своите положителни черти:

„Децата в днешно време са много по – подготвени за живота. Въпросът не е да се спре тотално еротиката в интернет, а да се направи така, че докато гледат интересните за тях картинки, да се образоват. Това може да стане, като към всяка еротична продукция се прибави образователен анракт” – споделя Джон МакКой.
За сексуалната култура:
 


skandalno.net

Шок! Джон Траволта е травестит?



Джон Траволта отново се забърка в секс скандал. Този път се появиха  снимки на актьора с руса перука, червило и рокля. Снимките предизвикаха смут в Холивуд. Легендата е снимана на парти с бонбонена риза с червен колан и руса перука с опашка. Ефирният плат разкрива, че отдолу актьорът е носил бял сутиен.

Звездата от „Криминале” завършва външния си вид с изкрящо колие и обици. Гости на партито, състояло се преди години в Лос Анджелис били меко казано изненадани да видят Траволта в подобно облекло. „Домакинът отвори и влезе мъж с рокля. Бяхме поразени, когато се оказа, че това е Джон Траволта”, разкрива източник. Актьорът позирал за снимки и се смесил с тълпата, като говорел пискливо за да поддържа фарса.



 Сциентологът има 21-годишен брак с актрисата Кели Престън, майка на трите им деца. По-рано този месец обвиненията срещу Траволта, които предявиха двама масажисти, твърдейки, че ги е опипвал в хотели в Калифорния и Джоржия, бяха оттеглени. Квалифицираният актьор- пилот, който показа протоколи от полети и други документи, за да удостовери, че по това време се е намирал другаде, нарече обвиненията „измислица“. Асистентите му гневно отрекоха да е било плащано на двамата масажисти за да отеглят обвиненията си.
skandalno.net

Полицаи по гащи дебнат по морето

Най-новата униформа на полицаите, командировани по морето, са бански или шорти. За да следят за пияни чужденци по плажа или крадци, те лягали на пясъка и се правели на безгрижни почиващи.

Но в същото време бдително бройкали обстановката. Сливайки се с тълпата, виждали и чували много неща, дори къде може да си намериш дрога. Голите блюстители на реда вече предотвратили доста кражби и заловили крими проявнени, научавайки за поредния им удар. Но понякога и проявявали добро сърце.

Точно към уж скучаещ полицай по бански се приближила още по-скучаеща хубава дама. Тя опънала сластни телеса под носа му, а после му предложила секс срещу пари. Полицаят се поколебал дали да не иде с нея и да я закопчее извън погледа на плажуващите, но решил да я пита защо е избрала тази професия. Ти педераст ли си? – свила носле тя, а после въздъхнала. Щом не си от моя контингент ще ти кажа.

 Мъжът ми замина да работи в чужбина, аз съм без работа. Не праща пари, а имаме две деца. Как да ги храня, като няма работа? В момента съм ги оставила при мама и и пращам всичко, което заработя. След това станала и тръгнала уморено да си търси други клиенти. Полицаят я погледнал замислени и се отказал да я прибере на топло.
http://skandalno.net
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...