25.06.2012 г.

Шок! Джон Траволта е травестит?



Джон Траволта отново се забърка в секс скандал. Този път се появиха  снимки на актьора с руса перука, червило и рокля. Снимките предизвикаха смут в Холивуд. Легендата е снимана на парти с бонбонена риза с червен колан и руса перука с опашка. Ефирният плат разкрива, че отдолу актьорът е носил бял сутиен.

Звездата от „Криминале” завършва външния си вид с изкрящо колие и обици. Гости на партито, състояло се преди години в Лос Анджелис били меко казано изненадани да видят Траволта в подобно облекло. „Домакинът отвори и влезе мъж с рокля. Бяхме поразени, когато се оказа, че това е Джон Траволта”, разкрива източник. Актьорът позирал за снимки и се смесил с тълпата, като говорел пискливо за да поддържа фарса.



 Сциентологът има 21-годишен брак с актрисата Кели Престън, майка на трите им деца. По-рано този месец обвиненията срещу Траволта, които предявиха двама масажисти, твърдейки, че ги е опипвал в хотели в Калифорния и Джоржия, бяха оттеглени. Квалифицираният актьор- пилот, който показа протоколи от полети и други документи, за да удостовери, че по това време се е намирал другаде, нарече обвиненията „измислица“. Асистентите му гневно отрекоха да е било плащано на двамата масажисти за да отеглят обвиненията си.
skandalno.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...