22.02.2012 г.

Заснеха призрака на лейди Даяна

Група китайски туристи заснели образа на запотен прозорец в Глазгоу.
Група китайски туристи заснели видео на запотен прозорец в Глазгоу, без да осъзнаят, че това е призракът на лейди Даяна.
Едва по-късно, преглеждайки няколко пъти записа, китайците разпознали флуоресциращия й образ и предали копие от филмчето на експерта по паранормални явления Майкъл Коен. Той от своя страна заяви, че клипът не е монтаж и размазаното изображение наистина е на покойната принцеса.

"Учените искат да ни убедят, че духовете не съществуват, коментира Коен. Но хората по всички краища на света продължават да се срещат с тях. Което идва да покаже, че покойниците или техните призраци, имат още неща за уреждане с нас живите!", казва Коен.

Той е убеден, че китайското филмче е неопровержимо доказателство за съществуването на паранормални явления. То било и едно от най-ярките свидетелства, което му е попадало. Защо лейди Даяна се е появила точно в Шотландия? Според Коен майката на покойната принцеса е живяла дълго време тук и дори е починала на шотландска земя. Клипчето ще бъде включено в следващ епизод на телевизионната поредица "Paranormal mysteries".





Още по темата...


novini.bg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...