2.07.2011 г.

Как да запазим тръпката

Как да запазим тръпката
Съвместният живот на мъжа и жената е сам по себе си предизвикателство. Всъщност и двамата се стремят към щастие, но не винаги успяват. Защо? Психоложката Фредерике фон Тидеман поставя най-честите заблуди на везната:

Хармонията не е всичко

"Ще живеем като гълъбчета, без спорове и конфликти!" В началото на една връзка такива клетви звучат супер, но с хода на времето все по-важна става взаимната искреност. Това означава, че всеки от партньорите споделя нуждите и отстоява собствените си принципи. „Двойката се нуждае от стратегии за постигане на двустранни компромиси, които пък заздравяват любовта”, казва фон Тидеман.

Любов без думи няма Любов без думи няма

Приеми другия такъв, какъвто е

„Обичам те такъв, какъвто си, включително с хаотичността и лошите ти настроения”. Позната ви е тази фраза, която гали ухото на влюбените, нали? По-късно обаче нещата незабелязано се променят, появява се нетърпимост, а обектът на горната фраза в крайна сметка избухва с репликата: "Такава е моята природа, ще трябва да се примириш!"

Според психолозите обаче от другия не може да се очаква току-тъй да се примири, защото това поставя връзката на неимоверно изпитание. За да оцелее за дълго любовта с партньора ви, вие самите трябва да я пазите от собствените си настроения и състояния. Не бива да изкарвате лошото си настроение върху партньора. Опитайте да изпуснете парата другаде.


Любов без думи?

Илюзия е, че има такава. Напротив! Любовта се нуждае от много думи. „Наивна и детска е представата, че партньорът винаги ви разбира без думи", казва Фридерике фон Тидеман и съветва да отделяме нужното време на партньора и да споделяме с него мислите и вълненията си. Не всекидневните отговорности и задължения, а размяната на мисли за дребните неща от живота и емоциите на другия сплотяват партньорството и засилват чувствата.

Всичко заедно?

Общи хобита, общи приятели, общи интереси: „Който дели всичко, рискува да загуби привлекателната си сила”, е мнението на германската психоложка: „Новите впечатления поддържат партньорството. Затова е важно всеки да върви по собствен път, без партньорът да знае всички подробности. Това внася напрежение и запазва тръпката в една връзка."


Обичай се, за да те обича и другият

„За да си способен да се обвържеш с друг, ти трябва поне донякъде да си в мир със самия себе си”, препоръчва психоложката. В противен случай съществува опасност недоволството от собствената личност да се проектира върху връзката. Другата крайност обаче също крие опасности. Егоманията застрашава взаимната свързаност и чувството за принадлежност. Собствените нужди не бива да засенчват партньора, защото това има унищожителен ефект.

Не надценявайте секса! Не надценявайте секса!

Тайните отравят любовта?

Много двойки смятат за особено романтична фразата „Ние нямаме никакви тайни един от друг”. А малките тайни всъщност дори са полезни за любовта. „Ако партньорката пофлиртува във влака, без това да има някакво значение за нея, то защо да споделя преживяното? Това само би довело до ненужна несигурност”, казва фон Тидеман. Малките тайни са здравословни и за собствената личност. Те дават чувство на самостоятелност и автономност - в положителен смисъл. Извод: малките тайни закрилят любовта.

Всеки ден секс?

Много статистики по темата секс ни карат да се безпокоим дали сме съвсем нормални, ако не се отдаваме на сладострастие поне по няколко пъти седмично. Но и в любовния живот има паузи. „Това е в реда на нещата. В крайна сметка любовта не се измерва с честотата на секса”, казва германската експертка. Нормално така или иначе е само това, което ни харесва. Хубав разговор на запалени свещи понякога е много по-интимен от дежурния секс. А когато човек умее да се наслаждава на такива мигове, горещата физическа любов също не е далеч...
.dw-world.de

Съветите на един гей за френската любов


Да си поговорим за „основите на пениса“. Гледам на френската любов като на най-искреният израз на любовта между двама души. Тая надеждата, че благодарение на тази информация ще успееш да загърбиш задръжките си и да изразиш чувствата си по този начин. За да получиш същото в замяна.

Да започнем от самото начало. РАЗГЛЕДАЙ пениса му. И нямам предвид повърхностен оглед. Все пак не му правиш бърз преглед скришом. Намери достатъчно време, за да убедиш партньора си, че го очаква приятна изненада и бъди достатъчно деликатна, за да те остави да правиш с него и по-точно с най-голямото му богатство всичко, което си поискаш.

Накарай го да легне по гръб на леглото в добре осветена стая. Вземи члена му в ръка и го РАЗГЛЕДАЙ. Вероятно повече няма да е способен да запази самообладание и да обуздава ерекцията си. Все пак се наслаждаваш на най-важната част от анатомията му. Малко мъже могат да задържат „платната“ при такива обстоятелства. Особено, когато е очевидно, че жената, която РАЗГЛЕЖДА пениса му, наистина се радва на гледката.
При първите докосвания пенисът му постепенно ще започне да се втвърдява, за да достигне състояние, при което изучаването му ще бъде изразително. Нямаше ли да е готино, ако лекарските прегледи бяха така обогатяващи?агини, мастурбатори, помпи

Важно: За да успееш да забележиш най-важните му части, чувствителни на обработка с език и уста, пенисът му трябва да бъде твърд.

Първото, което ще забележиш, е дали партньорът ти е обрязан или не. Обрязването не е универсална практика (както знаеш повечето български мъже са необрязани). И двете „състояния“ си имат предимства и недостатъци за „професионално“ фелацио, което му носи максимално удоволствие. Премини нататък и разгледай отблизо целия член и ствола му. Закръглената му част, която се намира на върха и е с малко по-широк диаметър от ствола, обикновено наричаме главичка. Малко прилича на жълъд. Външното ръбче около главичката е короната. Тя я свързва със ствола и е най-чувствителната част от малкия му приятел. Точно на нея трябва да обърнеш най-много внимание по време на орален секс. Проследи тази ивичка, за да стигнеш до долната част от пениса. Няма как да подминеш мястото от долната страна на главичката, където двата края на тези неправилни кръгове се съединяват (френулум, юздичка, гемче). Ако си имаш работа с необрязан екземпляр, тук е прикрепена кожата, покриваща пениса му, когато не е в ерекция (на име препуциум). Това миниатюрно парченце плът е възможно най-чувствителната част от цялото му тяло и дори можеш да доведеш твоя човек до оргазъм, ако просто притискаш езика си директно върху нея. Отдели малко време леко и нежно да си поиграеш с главичката и заобикалящите я точки на удоволствието.

френска любов, свирки, кавали, дудуци, секс практики, секс учебник,Премини надолу, където ще откриеш ствола на пениса. Той не притежава много нервни окончания и въпреки често разпространената заблуда, стимулацията му, независимо ръчна или устна, не повишава кой знае колко нивата на възбудата му, както главичката. Винаги съм се учудвал какъв голям брой хора вярват, че смученето на ствола ще доведе до оргазъм. Това просто не върши работа! И, ако случайно тази обработка проработи, причината е, че задната част на гърлото стимулира главичката.

Под ствола се намират тестисите (топки и т.н. други интересни наименования; наричай ги както си искаш, но не пренебрегвай значението им). Двете му бижута са ужасно чувствителни на болка и затова не трябва да бъдат предмет на еротична стимулация, колкото и да е деликатна... Дрън, дрън! Можеш да го подлудиш, ако подходиш правилно към тях.

Хайде пак да се върнем към ствола. Отворчето на върха е меатусът. Оттам бликва спермата при еякулация.

Има и други части от мъжкото тяло, които с готовност откликват на орални ласки. Много момчета са чувствителни в зоната около зърната, например. Първият път, когато целунах зърната на моя човек, той свърши много преди изобщо да се докопам до деликатните части под талията му. Експериментирай, за да видиш какво работи при вас. анален секс:



И да се върнем пак отначало. РАЗГЛЕДАЙ пениса му. Проучи го. Изследвай внимателно зоните, които са особено чувствителни и бъди подготвена да прилагаш знанията си върху тялото му с език и устни, докато извиваш любящата си глава над долния му приятел. Няма друго, което така ясно да му показва колко много го обичаш, както любовта ти към пениса му.

Играчки за големи

Видеокабините - място за коментари и запознанства



Решили сте да си изберете някой филм да изгледате. Ето една добра възможност - видеокабините на верига секс магазини ФЛАМИНГО. Влизате в магазина и изобилието от жанрове и тематики ви зашеметява. След продължително разглеждане вие се спирате на някой филм, който ви е привлякъл вниманието по обложката и решавате него да изгледате.
Макар и малко неуверено и притеснено поради факта, че ви е за първи път да посетите видеокабина вие се настанявате в посочената кабина и се отпускате самостоятелно с удобния стол.
Филма започва.... Редят се сцени след сцени и настроението и притесненията ви отпадат, но се появяват други - пакета ви видимо не може да седи спокойно в панталоните ви ...
В един момент от съседната кабина ви молят да погледнат и вашия филм за няколко минути. Така започвате един разговор на тема филма, актьорите, режисьорските похвати, камерата.... и усещате, че човека от съседната кабина даже ви е приятен и се учудвате на това, че спокойно можете да коментирате секс филма като една сериозна продукция.
И ето, че пъровоначалните притеснения отстъпват на заден план. Постепенно се включват и други хора от съседните видеокабини. Все едно сте на кръчма и в началото ако сте сам ви е притеснено, но се запознавате с други хора и така ракйката върви неусетно. Така и вие неусетно разбирате че филма е свършил и ако не си вземете нов филм да изгледате си тръгвате с мисълта, че сте намерили едно ново място за релакс, намиране на хора с подобно мислене и разбира се с удоволетворението от приятно прекарания ден.

Секс магазини фламинго разполагат с видеокабини в магазините си в София, ул. Цар Симеон 200 и Бургас, ул. Константин Величков 29.
За клиенти на Секс Маркет (гр.Бургас, ул. К.Величков 29) има специална промоция за клиентите: Всеки клиент до 25г. ползва видеокабините с цена на входа 2.00 лв.

Запознай се с целувка - запознанства, флирт и още нещо...


Важни факти за гърдите




Освен уменията да ги преглеждаш сама и да си подбираш подходящи сутиени, има още важно инфо и няколко... ами, леко странни подробности, които трябва да знаеш за гърдите си.

Въпреки огромното внимание, което силният пол (и медиите!) отделя на деколтето ти, вероятно знаеш изненадващо малко за своето. Истината е, че гърдите са много повече от две сексапилни издадени части от тялото ти, които придържат горнището на банския ти, за да не се смъкне. Специално за теб Cosmo подбра 20 съществени факта за гърдите, които всяка мацка трябва да знае.

1. С възрастта стават по-малки.
Гърдите ти са изваяни от мазнини, млечни жлези и колаген – свързващата тъкан, която ги поддържа стегнати. Ако забременееш, жлезите ти се уголемяват и заместват мазнините, които не се възстановяват повече. Затова след бременност гърдите ти стават по-отпуснати. Същото се случва с напредването на възрастта и загубата на естроген от организма. Мазнините в гърдите ти се абсорбират и разнасят в други части от тялото. Те изгубват част от закръглеността си като освен това жлезите стават по-малки. Друг фактор, който играе важна роля в намаляването на бюста ти е отпускането на сухожилието, което ги поддържа. Наричат го „сухожилие на Купър“. Намира се зад гърдите ти, за да ги поддържа стегнати и повдигнати. Като всички сухожилия в тялото, сухожилието на Купър също се отпуска с възрастта и затова с напредването й, гърдите увисват. Случва се най-често на мацките с по-голям бюст и докато един хубав стягащ сутиен би могъл да ти помогне да забавиш процеса, не можеш да направиш абсолютно нищо срещу намаляването на обема в тези части от тялото.

2. И те се увеличават заедно с теб.
Гърдите съдържат много малко мускули. Мускулна тъкан се съдържа зад тях, в областта на гръдния кош, но не и в самите гърди. Това означава, че няма как да увеличиш размера им или да ги повдигнеш чрез упражнения и без оперативна намеса. Вдигането на тежести би могло да помогне след много време, но в повечето случаи няма как да се погрижиш за формата им само чрез тренировки. Големината на бюста ти варира, защото мазнините, които се съдържат в него, зависят от теглото ти и промените в него. Дори да си почти плоска, гърдите ти ще пораснат, в случай че килограмите ти станат повече и обратното. Не съществува мацка, която да не се оплаква, че първото място, където отслабва, е тази зона. Фигурата на супермоделите е нереалистична. Ако в тялото на един човек се съдържат много малко телесни мазнини, това рефлектира върху големината на бюста. Освен това, жените обикновено наддават с възрастта, затова понякога и гърдите им следват техния пример.
3. Спортът невинаги им се отразява добре.
Ако строго наблюдаваш приема си на калории и спазваш стриктен тренировъчен режим, гърдите ти най-вероятно са малки. Затова при мацките, в чийто организъм се съдържат много малко мазнини като професионалните спортистки, развитието на бюста би могло да бъде временно възпрепятствано. Когато нивата на мазнини и естроген в организма са възможно най-ниски, често се случва и менструацията да прекъсне (това се случва и при случай на анорексия). Когато спортистките спрат кариерата си, цикълът им отново става нормален и наддават сантиметри в ханша и гръдната обиколка.
4. Окосмяването е нормално.
Почти при всички представителки на нежния пол, около зърната има известно окосмяване. Единичните косъмчета, които растат едновременно, са наистина много разпространено явление. Ние сме бозайници, затова имаме косми навсякъде по тялото. Окосмяването около зърната варира при различните мацки. Ако си тъмнокоса, най-вероятно твоето ще се вижда повече. В случай че те притесняват, се консултирай с козметик, за да ти препоръча най-безопасния метод на епилация.

5. Тежат по-малко, отколкото си мислиш.
Това, че килограмите ти са в повече, не е по вина на бюста ти. Според пластичните хирурзи, всяка гърда с чашка А тежи грубо казано 150 грама, В-чашката е приблизително 300 грама, гърдата с чашка С е около 500 грама и D към 700. Тежестта им е различна при всяка жена, разбира се. Освен това има огромно разнообразие в бюстовите размери, които далеч не се изчерпват с тези, които са достъпни на пазара за бельо.

6. Зърната имат разнообразни вариации.
Обърнатите зърна всъщност са доста по-разпространени, отколкото си мислиш и мускулният слой около зърната играе главна роля дали да сочат навътре или навън. Повечето момичета се притесняват, че обърнатите зърна няма да им позволят да кърмят бебето си един ден или са фактор за по-слаба чувствителност по време на секс. Това не е вярно. Обърнатите зърна не засягат мацките нито репродуктивно, нито сексуално, нито са проблем за кърмачките. Може да изпиташ трудност при кърмене, но не е невъзможно. Затова обърнатите зърна не би трябвало да представляват проблем за теб. Ако обаче те притесняват естетически, би могла да направиш няколко неща по въпроса. Съществува вакуумна помпичка, която е налична в по-големите аптеки. Носи се над зърната и работи по метода на всмукване, за да ги насочи навън. Когато нивото на възбудата ти се повиши, мускулчетата на зърната ти контрактират и всъщност зърната ти естествено се насочват в посока навън. Би могла да направиш същото самичка, като съвсем нежно ги стиснеш.

7. Мразят джогинга точно колкото теб.
Кардио активностите като бягане и аеробика предизвикват подскачане на гърдите ти и ускоряват процеса на отпускането им. Решението: носи стягащ спортен сутиен със специално моделирани чашки. Ще ти помогне да намалиш подскачането им, да не говорим за болката на другия ден...

8. Има подходящ момент за преглед.
Повърхността им е най-гладка и твърда в седмицата след менструалния ти цикъл. Точно това е и най-подходящият период, в който да отведеш чифта си на мамолог, за да провери дали има бучици и подувания, защото тогава по-лесно се усещат нередности.

9. Те също имат свой месечен цикъл.
Жените, които не ползват орални контрацептиви и тези, които взимат трифазни таблетки, ще забележат различни неща да се случват с бюста им по време на месеца. Промените в хормоналните ти нива променят тъканта на гърдите ти седмица след седмица. В дните точно след цикъла ти, повърхността им е най-гладка благодарение на ниските хормонални нива в организма. По средата на цикъла ти зърната ти може да станат по-чувствителни заради повишеното количество естроген. В седмиците преди и по време на менструацията ти пък, по-високите нива на прогестерон може да ги подуят и изнежат. Противовъзпалително лекарство като аспирин ще ти помогне срещу болката, но някои мацки забелязват, че намаляването на кофеина също помага да намалиш деликатността им.

10. Цепнатината на бюста ти има доста съставни части.
Не само номерът на сутиена ти определя как ще изглежда цепнатината, образувана от гърдите ти: формата и местоположението им върху тялото ти също са важни и те варират от жена до жена. Ако си притежателка на изпъкнала гръдна кост, гърдите ти застават настрани и съответно оформят по-лека цепка. Ако имаш хлътнал гръден кош, деколтето ти е по-пълно дори чашката ти да е с по-малък размер. Формата на гръдния кош е съществена за начина, по който изглежда бюстът ти, но често се пренебрегва, защото няма как да я видиш, когато е прикрит от гърдите ти. Дори да носиш А или В-чашка, ако гените ти са ти изваяли гърди, разположени близо една до друга, със сигурност ще си горда притежателка на дълбоко деколте и доста по-съблазнителна цепнатина. Ширината на тялото ти също влияе на дълбочината на деколтето. Ако си по-хилава от раменете надолу, със сигурност това ще се отрази благотворно на секси цепката ти.

11. Наследяваш ги не само от майка си.
Не можеш да си обясниш защо носиш В-чашки при положение, че майка ти едва запълва А, а сестра ти е 2D? Размерът на гърдите не е въпрос единствено на наследство по майчина линия и това, че тя има голям или малък бюст, не значи задължително, че ти ще го наследиш.

12. Едната е по-голяма от другата.
Точно както ръцете, стъпалата и всички части на тялото, които вървят в чифт, не съществуват две гърди с абсолютно еднакъв размер. Обикновено зависи от това дали си левичарка или десничарка. Най-общо казано мускулите под гърдите на доминиращата ти страна се развива малко повече, защото си служиш повече с тази половина от тялото си. Няма две гърди, които да са еднакви точно както двете половини на лицето ти не са напълно симетрични.

13. Имплантите носят здравословни рискове.
Съвременните импланти са създадени от кохезивен силиконов гел, затова се повреждат много по-трудно и носят много по-малко здравословни рискове. Дори да се повреди външната им обвивка, гелът не изтича. Имплантите с физиологичен разтвор по-лесно се повреждат поради фабрични причини и, ако изтекат, физиологичният разтвор се отделя и абсорбира от тялото. Но като се има предвид, че физиологичният разтвор представлява просто солена вода и тялото ти е създадено точно от това, няма реални рискове за здравето ти.

Все пак има опасност от деформации при всички видове импланти. Когато в тялото се имплантира външен материал – без значение дали става дума за пирони за коригиране на счупване на кост, пейсмейкър или гръден имплант – то образува белег, който обвива чуждото тяло. Имплантите за гърди са кръгли и поради тази причина белегът може да се свие, да притисне импланта и да го втвърди. Ефектът не е естетически удовлетворяващ, а и може да бъде болезнено. Това се случва с пет до десет процента от имплантите и единственият начин, по който може да се справиш с проблема, е да го замениш с нов.

14. И те си имат Т-зона.
Зоната на гръдния кош е пълна с мастни жлези и много мацки се оплакват, че са склонни да образуват пъпки в областта между гърдите. Млечните канали в тях, които образуват кърма, всъщност са изменени потни жлези. Избегни изпотяването на порите си като използваш пудра за тяло под и между гърдите си, за да поддържаш кожата си суха. Почиствай Т-зоната си ежедневно и след тренировка с антибактериални кърпички. И разбира се, никога не оставяй потния си спортен сутиен, защото ще задържи влагата и ще се появят пъпчици.

15. Бременността би могла да причини потъмняване на зърната.
По време на бременност може да има промяна в пигментацията заради промяната в нивата на хормона меланин, който практически е виновникът за цялото ти „оцветяване“: светлите мацки обикновено имат по-светли зърна, докато тези на брюнетките често са доста по-тъмни. При много бременни жени се наблюдава тъмна линия по средата на корема и потъмнели зърна. В повечето случаи зърната остават по-тъмни дори след раждането.

16. Всеки бюст си има собствено мнение.
Зърната не само са с различни размери, но и сочат в различни посоки. По-голямата част от зърната сочат навън, защото главната им роля е да хранят бебето, което държиш в ръце. Най-естествено е зърната да сочат навън в противоположни посоки едно от друго, но е възможно също и да сочат в различни посоки. Това обикновено е забележимо само, когато има съществена разлика в размера. При наличието на по-големи гърди, зърната биха могли да сочат и надолу, защото твоят чифт виси повече и е доста по-тежък.

17. Слънцето може да ги улови дори през горнището на банския.
Ултравиолетовите лъчи проникват през някои материи. Гърдите ти може да не са зачервени и изгорели, но това не значи, че вредите от слънцето и възрастовите фактори не са ги поразили. Затова мажи богатството си с крем със слънцезащитен фактор, особено през лятото. Когато не си защитена от слънцето, кожата ти би могла да загрубее, да промени пигментацията си и да се появят старчески петна. Освен това, ако увредиш колагена и еластина в гръдната си тъкан, може да увиснат.

18. Понякога чифтът съдържа три бройки.
Може да ти звучи налудничаво за една жена или един мъж да има допълнително трето зърно, но всъщност не е толкова рядко срещано явление зърната да идват в комплект от три или дори четири броя. Като миниатюрни ембриони в матката, всички хора притежаваме ивица от кожни клетки, която минава по всяка страна от тялото под мишниците, през гръдния кош до лонната кост. Можеш да образуваш зърна навсякъде по тази линия, въпреки че повечето хора остават с чифт от две. Много хора дори не осъзнават, че имат допълнително зърно, защото те често изглеждат като малка бенка, обвита в кръг с розов цвят. Понякога има и гръдна тъкан под него, която би могла да се увеличи по време на бременност.


19. Деликатни са.
Кожата върху гърдите ти не е по-тънка от тази по останалата част от тялото ти, въпреки че обикновено изглежда по-деликатна. Просто твоите приятелки са скрити в деколтето ти и не ги подлагаш на толкова елементи като останалите части от тялото ти (ръцете и краката ти например), затова и вредите от слънцето върху тях не са толкова големи.

Излагането на слънце прави кожата по-груба, затова гърдите ти изглеждат по-тънки в сравнение с ръцете ти. Ако откриваш изтънявания върху кожата им като стрии, обикновено това е резултат от внезапен растеж или пък йо-йо диети. За да поддържаш гъвкавостта на своя чифт, не забравяй всекидневно да ги овлажняваш с хидратиращ крем, който стимулира развитието на колаген и еластин. Погрижи се кремът ти да съдържа UV защита и ретинол, за да предотвратиш бръчките. И не пренебрегвай зърната си, те също изискват грижи. Пробвай с ежедневна доза от суперуспокояващ овлажняващ лосион.

20. Могат да продължат растежа си и след пубертета.
По принцип бюстът ти спира развитието си в късна тийн възраст, но би могъл да се уголеми и след това в зависимост от разпределянето на мазнините ти и разбира се, по време на бременност. Ако наддадеш, те порастват, но обикновено са в оптималния си размер на възраст от 18 до 20 години. Оралната контрацепция и по-точно високодозираните таблетки също могат да помогнат за уголемяването им, защото естрогенът най-често разширява жлезите в гърдите ти.
www.cosmopolitan.bg

ПАРФЮМЪТ




ПарфюмътВ какво се крие непреодолимото очарование на ефимерните аромати?

Уханието на илюзията

„Възприемате ли се като чувствена и елегантна?" - Пита Катлийн Монтроуз и доближава химикалката до бележника си.

Намирам се в офис високо над „Медисън Авеню" в Ню Йорк. Катлийн, вицепрезидент на отдела по творчески разработки в компанията Firmenich, която създава благоуханията за фирми като Calvin Klein и Estée Lauder, се готви да ми демонстрира процеса на създаване на парфюмите.

- Елегантна? - казвам аз, загледана в бримката на чорапа си.

- Какви цветове носите?Парфюмът

- Черно - отговарям.

- Друго?

- Тъмносиво.

- Друго?

- Тъмносиньо.

Усещам настоятелния й поглед. И внезапно се разбъбрям: „Предпочитам да почета книга, отколкото да отида на купон. Ако бях богата, щях да нося изумруди, а не диаманти. Предпочитам морето пред планината и не понасям задушливите цветни аромати."
„БЕЗ ТУБЕРОЗА" - отбелязва си Катлийн. „Ако можех да си го позволя, щях да се обличам в „Ив Сен Лоран", а не в натруфените модели на Кристиан Лакроа; предпочитам червеното вино пред бялото и харесвам портретите на Джон Сингър Сарджънт."

Поемам си дълбоко дъх. „Бих искала дискретен парфюм. Искрящ. Изискан. Остроумен."

От моята изповед ще извлекат т.нар. бриф - кратко описание на концепцията за парфюма и неговата целева група (поколението X, светските дами или в случая моя милост). Брифът („Ненатрапчив аромат. Елегантен, свеж, изискан") ще бъде предаден на петима парфюмеристи и всеки от тях ще създаде своя версия на парфюма „Кати".

Аз ще трябва да кажа кой ми допада най-много. Ако бях голяма компания като Christian Dior, процесът щеше да е почти същият, като изключим това, че за създатели на моя парфюм щяха да се конкурират и други доставчици като Givaudan или International Flavors & Fragrances (IFF). Поканена съм да дойда пак след две седмици за първо тестване.

Тръгвам си и на път към следващата ми среща нещо ми просветва: аз само си фантазирах. Изумруди, червено вино, Ив Сен Лоран... Всъщност съм израсла в Маями Бийч, Флорида, където найлоновата чанта с украса от мидени черупки минаваше за моден аксесоар, а на трапезата най-близкият аналог на виното беше газираната вода. Поддадох се на омагьосващата песен на бляскавата илюзия.

„Парфюмът - казва София Гройсман, главен парфюмерист на IFF - е обещание във флакон."

Ние искаме да повярваме на това обещание. Копнеем да бъдем по-хубави, по-богати, по-секси и по-щастливи. Искаме да сме „нещо повече", както биха се изразили работещите в парфюмерийната индустрия. Парфюмът залага по-скоро на слабостите, отколкото на силните ни страни.

Да си припомним само какви имена носят благоуханията, които купуваме: Joy (Радост), Trésor (Съкровище), Allure (Съблазън), Miracle (Чудо), Emerald Dream (Изумруден блян), Unforgivable Woman. „Ние продаваме надежда" - казва Чарлс Ревсън, козметичният бос, който през 1973 г. създаде Charlie - първия парфюм, олицетворяващ американския начин на живот. А ние купуваме тази надежда.

Сладкодумната индустрия, която пробужда тези мечти, е отчасти шоу, отчасти фокуснически номер с помощта на огледала и димни завеси. (Всъщност „парфюм" вероятно идва от провансалската дума perfumar - „разпръсквам дим". Първите парфюми били благовония - уханни струйки надежда, отправени към боговете.) „Това е индустрия от митове - казва Алън Мотъс, издател и консултант. - Тя не издържа на трезв поглед и дневна светлина."

Седим с него в едно кафене край „Юниън Скуеър" в Ню Йорк и слушам разказите му за прочути парфюми. „Giorgio беше направен като на шега; рекламираха го по телефона и с тестери в списанията, но това не му попречи да се превърне в сензация." Случват се и шумни провали: „Не можеш да облечеш кучето си в лъскави дрехи и да го заведеш на танци." Или пък прекалена самонадеяност: „Някой прави сензация и всички други си казват: „И аз мога" - както често става и в шоубизнеса" - казва Мотъс с въздишка.

Независимо от рекламния шум никой не би оспорил притегателната сила на аромата. Способността на парфюма да съблазнява е известна още от времето на Клеопатра, която, за да постигне своето, приела римския военачалник Марк Антоний на ладия с платна, напоени с такива благоухания, пише Шекспир, „че ветровете се поболели от любов". Асирийците парфюмирали брадите си. Нерон се къпел във вино от рози. През XVIII в. много будоари били украсени с ароматизирани дървени орнаменти.

Ароматите проникват в дълбоките кладенци на паметта и желанието. Понякога, за да отмъстят - представете си например измамено момиче, което, преди да зареже негодника с гръм и трясък, излива цял флакон парфюм върху чаршафите му.

Според някои биолози паметта и ароматът са преплетени, защото обонянието е пряко свързано с лимбичната система - центъра на емоциите в мозъка. Никое друго сетиво няма подобен непосредствен достъп до нея.
Цялата статия можете да прочетете в броя на National Geographic България от февруари 2009
Кати Нюман
nationalgeographic.bg

Лубриканти за горещ секс


Лубрикантите са част от тайната на добрия секс и, поради многото си плюсове, бързо набират популярност. Лубрикантът е най-бързият, лесен и ефективен начин за справянето със сухотата във влагалището и болезненото триене при секс.

При възбуда женският организъм произвежда естествени овлажнители, които предпазват тъканите от нараняване. Тези от вас обаче, които пропускат любовната игра, трябва да имат предвид, че за естественото овлажняване е нужно време.

В тези моменти именно лубрикантите са най-верни приятели. Те са задължителна част и от аналния секс, тъй като анусът няма функцията да се самоовлажнява.  В тези случаи лубрикантите улесняват проникването и са чудесно решение, за да се подобри удоволствието по време на секс.



Лубрикантите се използват не само при липса на естествено овлажняване. Дори и при наличието на такова, овлажняващите гелове са способни да увеличат удоволствието от секса и при двамата партньори и да намалят възможността от нараняване на тъканите. С друго думи: „Колкото повече, толкова по-добре!”

Видове лубриканти:

    Лубриканти на водна основа

Те са най-популярни, абсорбират се добре от кожата, не дразнят и лесно се измиват с вода. Те са меки и приятни като усещане. Лубрикантите на водна основа са абсолютно безопасни за употреба с презервативи и секс играчки за разлика от тези на маслена основа, които разяждат латекса. Неудобството при лубрикантите на водна основа е, че при по-дълъг полов контакт лубрикантът може да изсъхне. Добавянето на още малко количество овлажнител, вода или дори слюнка могат да възвърнат смазващите свойствата на лубриканта. Повечето лубриканти на водна основа съдържат глицерин, който повишава риска от инфекции при жените, може да предизвика и алергична реакция. Така че след секс задължително отстранете остатъците от лубриканта.

    Лубриканти на силиконова основа

Те са по-плътни, а смазващите им свойства са по-дълготрайни, което е основното им предимство. Подходящи са за секс под душа, тъй като трудно се измиват само с вода. За някои жени обаче те са неприятни и дразнещи, ако се оставят да действат прекалено дълго. Лубрикантите на силиконова основа са напълно подходящи при употребата и на презерватив, тъй като не увреждат латекса. Силиконовите секс играчки обаче се повреждат и губят лъскавата си повърхност при съвместната им употреба със силиконов овлажнител.

    Лубриканти на маслена основа

По-добре въобще не ги използвайте поради простата причина, че разяждат латекса, така че не можете да съчетавате този вид лубриканти с презервативи или латексови секс играчки. Лубрикантите на маслена основа трудно се измиват и могат да причинят и вагинални инфекции. Освен това са слузести и доста непритяни като усещане. Такъв лубрикант например е вазелинът. Овлажнителите на маслена основа обаче са подходящи при маструбация при мъжете и при анална стимулация. Тези лубриканти обикновено са базирани на нефтени продукти. Има и такива, които са на основата на растителни масла. Хубавото при тях е, че са подходящи и при вагинален секс, тъй като не предизвикват дразнения.
                         
Съществува схващането, че лубрикантите предпазват от ХИВ, бременност или болести, предаване по полов път. Някои недобросъвестни производители претендират за подобно действие на продуктите си. Нищо подобно!





Лубрикантите нямат контрацептивни или противовъзпалителни функции, така че ги използвайте съвместно с презерватив.

Няма правилен и грешен начин при използването на лубрикант. Може да се нанесе непосредствено преди половия акт или по време на любовната игра за по-голям комфорт. При анален секс е добре да се нанесе лубрикант и няколко сантиметра навътре в ануса. При използването на латексови играчки е важно бързо да нанесете лубриканта, без много търкане, за да не се абсорбира от кожата. Лубрикантите намаляват и вероятността от скъсване на презерватива, тъй като предотвратяват триенето при секс.

В днешно време има огромно разнообразие от лубриканти. Има ароматизирани, загряващи, охлаждащи и всякакви други атрактивни овлажнители, които да доставят по-голяма наслада по време на секс. Няма установено правило колко е подходящата доза лубрикант. Всичко е въпрос на вкус и усещане.
flamingo
ero-market.com/jurnala

Пробвал ли си със секс кукла?



Мислил ли си някога да пробваш със секс кукла? А може би вече си? Сексът със секс кукла е различен, вълнуващ, сигурен и винаги по вкуса ти. Секс куклата не отказва секс и ще ти е вярна до гроб, само ако сам не пожелаеш да я споделиш с ближния (т.е. някое приятелче).

Може да не вярваш, но секс куклата далеч не е ново изобретение. Съществува мит, че първата секс кукла била изобретена собственоръчно от древен кипърец, който я кръстил Галатеа. Според него Галатеа била най-прекрасната жена на земята - той я хранел, къпел, спал с нея и естествено правел секс с нея.



Ако решиш и ти да се сдобиеш със секс кукла, имай предвид, че има основно 3 вида. Най-евтините са надуваемите секс кукли, които само след няколко ползвания, вече няма да стават за нищо. Бързо може да замениш едната с друга, по-слаба или с по-големи цици, без това да ти коства много пари. Малко по-скъпите секс кукли са от латекс. Те са по-качествени и пластични от надуваемите, като някои участъци може да се пълнят с вода, за по-яко усещане при докосване, като циците например.
секс шоп, секс магазин, фламинго, sex shop, flamingo, bulgaria


Най-качествените секс кукли са направени от силикон. Те са напълно сгъваеми и много от тях могат да заемат различни пози, според това как ти се иска да правиш секс. Материалът, от който е направено лицето им е сходен с този, от който се правят специалните филмове ефекти и лицето на изкуствената мадама е досущ като истинско. Силиконовите секс кукли са по-тежки от останалите, но са все още двойно по-леки от реалната тежест на истинска жена. Някои производители стигат до там, че слагат истинска коса на секс куклата. Силиконовите секс кукли достигат цена до 7 000 долара.

Секс куклите са безспорно най-търсени и използвани в Япония. Бизнесът е просперирал до там, че има публични домове, които предлагат секс кукли под наем заедно със стая за вечерта. Разпространена е също доставката на секс кукла до дома за една вечер, след което куклата "се прибира" у дома. Не много отдавна излезе документален филм филм Guys and Dolls, който описва живота на четирима американски и британски мъже  с техните секс кукли.



Последната мода сред секс куклите са женските секс роботи. За първи път женският секс робот Roxxxy се появи в Лас Вегас. Тя има изкуствен интелект, може да изслушва, да общува, да спи и, разбира се, е навероятно добра в секса. "Тя не може да чисти, не може да готви, но може да прави почти всичко друго, ако разбирате какво имам предвид" казва един от създателите й. Тя е висока 170 см и тежи около 54 килограма. Освен това секс роботите може да съществуват в 5 различни личности - "Дивата Уенди", която е любителка на купоните и авантюристична, "Фригидната Фара" е резервирана и плаха, "Зрялата Марта" притежава "матриархален тип грижовност", все още без име е наивната и млада "дама", която ще изпълнява всички желания на мъжете.

 menbg.com

Секс по време на цикъл?


Сексът по време на цикъл е табу за много жени. За други обаче е напълно нормално и дори много възбуждащо преживяване. Да правим секс по време на цикъл може да бъде много по-приятно приключение отколкото подозираме.

Докато са в цикъл много жени чувстват прилив на сексуална мощ. Те се чувстват особено еротично настроени и могат да се възбудят от най-малкия намек за секс. Партньорите им рядко се оплакват от този факт, дори напротив – с удоволствие се възползват. Причината да се чувстваме твърде еротично настроени по време на цикъл е промяната в нивата на хормоните, което изостря сексуалния ни апетит.




Това обаче не се случва с всички жени. Има друга немалка група от нас, която се чувства твърде зле през първите дни от менструацията си. Последното нещо, за което може да си помислят, е секс. Отпадналост, болки в корема и лошо настроение са симптомите в първите дни на цикъла на много жени. Това състояние предизвиква всичко друго, но не и еротично настроение. Хигиената и лошото физическо състояние са основните причини, които възпират много жени да се отдадат на интимни ласки с половинките си.

Редно ли е да правим секс по време на цикъл?

В този случай няма „редно“ и „нередно“. Пуританките да не се гневят. Дали една жена ще прави секс или не, докато е неразположена, е въпрос на личен избор и собствено усещане. Няма нищо срамно и позорно, нито гнусно. Въпросът е дали това ви доставя удоволствие – физическо и емоционално, или го правите „да не останете назад“.

От медицинска гледна точка сексът докато жената е неразположена крие известен риск. Срещаните случаи са възпаление на пикочния канал, в следствие на специфични бактерии, съдържащи се в менструалната кръв. За да се избегне подобна опасност, сексът по време на цикъл трябва да е с презерватив и със силно завишена лична хигиена на партньорите, особено на жената. Ако спазвате тези условия, сексът може да е напълно нормален и дори страхотен.

Препоръчително е да се избягват първите 2-3 дни, когато кръвотечението е най-силно, за да се чувствате по-комфортно и да не изпитате болка. Много жени имат болезнен цикъл и сексът може да не им се отрази добре. Това се дължи на подуването на вътрешните ни органи, от което да усетим по-силен натиск и дискомфорт при проникването на члена на мъжа.

За любителките на секса по време на цикъл горещо препоръчвам банята като поле за изява. Течащата струя на душа ще измие всичко и няма да има никакви видими „доказателства“, че сте в цикъл. Ваната е забранена, тъй като може да си лепнете инфекция след замърсяване на водата. Ако решите да го правите в спалнята, махнете любимите си чаршафи, защото няма начин поне малко да не изцапате. Дори това да не се случи по време на самия акт, то след това може да има секрет по презерватива на партньора.

Как да използваме този вид тампони и къде да ги намерим НАТИСНИ ТУК
Ако се притеснявате да не изцапате партньора си, тогава не правете секс в поза „ездачка“, защото след това със сигурност ще има кръв върху него. Поза лъжички или мисионерската са най-удачни за този деликатен период. Ако искате да намалите вероятността да изцапате, стойте с тампон няколко часа преди акта. Това значително ще намали обилността на менструацията ви по време на акта, а ако сте в последните дни от цикъла, може дори да няма никакви следи от кръв. Секс по време на цикъл практикувайте само с мъж, който познавате добре и знаете, че няма нищо против. Уверете се какво е отношението на партньора ви в тази ситуация, за да не се получат неприятни изненади. Някои представили на мъжкия пол са доста скептично настроени и е възможно да изпитат погнуса при вида на няколко червени петна. Повечето мъже обаче нямат нищо против и цикълът на жената не е основателна спирачка, за да пропуснат страстна нощ. Важното е вие да се чувствате напълно отпуснати и без притеснение да се отдадете на акта. В противен случай не се насилвайте. Ако сексът по време на цикъл не ви е по вкуса, просто ще прескочите няколко дни. След това ще ви е още по-сладко.

rozali.com

Любовницата- за и против


Моя позната с гордост се похвали с нов статус: тя вече не е сама, тя вече е- любовница. Вдигнах раменете , непонятно ми беше защо се радва. " Ама как така- обясни тя- животът се състои от цветя, любов и секс. При това не трябва да переш бельо и да готвиш обяд."

Винаги ми се струва, че в любовници се превръщат неуверени и в крайна сметка отчаяни жени. Тези, които не разчитат да получат мъжа като еднолична собственост и не са доволни да делят с друг своя стол. Но моята позната- момиче от съвсем друг сорт: стройна, красива, заработва добре и има успех сред мъжете. За това нейната логика и нейното поведение- не са ми ясни. Да бъдеш с чужд мъж- все едно да ходиш по минно поле- обезателно ще гръмнеш, само не знаеш кога. В хода на този откровен разговор ние неволно посочихме "10 за и 10 против".

Кой е победител- определете вие.

10 "ЗА":

1. Отношения без обвързаност. В даден момент можеш да си тръгнеш.

2. Пълно отсъствие на битови отношения. Нито борш със сметана, нито дете, нито грозни сцени.

3. Секс до задоволяване на желанието. Възможност за експеримент.

4. Интересен достъп до сметките на мъжа, когато жена му често ходи на кино и почива в  балнеосанаториум.

5. Комплименти, цвета, шоколад- всичко за теб. И не само на празник.

6. Ако ти имаш мъж, повишената доза адреналин е гарантирана. За сладкоста на забранения плод можеш да прочетеш в Библията.

7. Отсъствие на негативни емоции от страна на мъжа. Агресия, печал, скука- всичко е за жена му.

8. За разлика от нея на теб са ти позволени много капризи. Даже да се вглеждаш в други мъже.

9. Ти не си сама, но си свободна. Имаш много време за себе си.

10. По неговия разказ жена му е глупава, нервна , неприветлива. На този фон ти се чувстваш съвършена.

10 " ПРОТИВ":

1. Възможно е да се влюбиш и да страдаш от това, че делиш мъжа с друга.

2. В един момент ще ти се прииска той да остави семейството си. Можеш да живееш с тази надежда десетилетия.

3. Докато пишеш роман с чужди мъже, другите жени създават семейство и раждат деца. Времето лети безвъзвратно.

4. Пороят срещу теб ще бъде унизителен, гаден. При особено чувствителните са възможни пристъпи на разкаяние и гузна съвест.

5. Трети в леглото ви ще бъде страхът. Кога ще разбере жена му? Няма ли да се сблъскате в кафето? Или за вас ще разкажат общи познати...

6. Вие ще се ползвате с вниманието му, само когато той намери време за това. Нова Година, 8-ми Март и други празници, знайте, че ще посрещате сама.

7. За всичко, което ти подарява си длъжна да се разплачеш. Нямаш право да те боли глава.

8. Ако ти се случи беда: да се разболееш, да попаднеш в катастрофа, не разчитай, че ще бъде до теб! Ако забременееш, на него се дава правото на избор. Не е факт, че този избор ще бъде в твоя ползва.

9. Рано или късно тези отношения приключват. Ти ще разбереш, че никога не са започвали.

10. Животът е бумеранг. Добро и зло- всичко се връща.

Разделихме се хладно. Всяка със своето мнение. И знаете ли кое беше досадното? Аз виждам, че тя е наистина щастлива със своя дипломат, баща на две деца. Небето не се е разтворило, гръмотевици- няма.

Автор: Галя_Вуд
sibir.bg

Садо-мазо секс за начинаещи


Садо-мазо сексът е напълно нормален секс за едни и сексуално извращение за други. Садомазохизмът в секса обединява хора със садистични и мазохистични наклонности. В садо-мазо секса силата измества нежността.
Садо-мазо секс – що е то?
Садо-мазо сексът се практикува от садисти и мазохисти, но названието е общо, защото обикновено хората със садистични наклонности имат мазохистични желания, и обратното. Освен това, ако единият участник в секса е садист, за да осъществи пълноценен секс, се нуждае от мазохист, и обратното. Садистът изпитва сексуално удоволствие от това да причинява болка или да унижава партньора си. Мазохистът изпитва сексуално удоволствие от това да му бъдат причинявани болка или унижение.
Терминът “садизъм” идва от името на френския писател Маркиз дьо Сад, а терминът “мазохизъм” от името на австрийския журналист Леополд фон Захер-Мазох. По ирония на асоциацията термините са измислени от немския психиатър Рихард фон Крафт-Ебинг през 1866 година. Неговият съвременник Зигмунд Фройд ги обединява в названието “садомазохизъм”, защото според него и двете може да са присъщи на един индивид.

Садо-мазо секс и мъжете
Макар, че същинският садо-мазо секс се прави от садисти и мазохисти, без значение от пола, в сексуалната практика има наложен и “олекотен” вариант на садо-мазо секса. Просто мъжете обожават жени, господарки в леглото, които владеят положението. Една от най-честите еротични фантазии на мъжете е свързана със секси мацка, облечена в кожено еротично бельо и с камшик, която им надява белезници и ги напада хищнически. Доколко ще позволят да им причини болка, докато ги хапе, драска и т.н., зависи от предпочитанията на отделния мъж и от прага му на болка. Това е пасивната страна на мъжете в секса, дори да не е садо-мазо, т.е. мазохистичната.
Отново след уговорката, че садо-мазо сексът е въпрос на лични предпочитания, българинът често влиза в ролята на садист в леглото. Груб и властолюбив по природа, той не рядко подсилва възбудата си като причинява болка на партньорката си, за да се разтовари от натрупаната агресия към живота и всичко останало.

Садо-мазо секс аксесоари:

Садо-мазо сексът върви със съответните аксесоари, разбира се, според предпочитанията на партньорите.
Садо-мазо секс аксесоари за него: пенис колан, пенис ринг, пенис пристегач, пенис накрайник, пенис удебелител, синджири, вериги, белезници, кожен или плетен бич и т.н.
Садо-мазо секс аксесоари за нея: кожени гривни и нашийник, белезници, камшик, щипки за гърди, наустник, домино, кожено или латексово бельо с каиши и халки, и т.н.
Как се прави садо-мазо секс?

На първо място садо-мазо секс се практикува с партньор, който има желание за това (иначе си е чисто изнасилване). Следват подходящ набор от садо-мазо секс аксесоари и не на последно място - богато въображение. Завързани за леглото, с домино на очите, изтезавани с камшик, разкървавени от драскане и хапане, насинени от удари и ритници - все герои от садо-мазо секс жанра. Важно е да знаете, че колко болка ще причините и колко болка ще позволите да ви причинят зависи само от вас. В садо-мазо секса повече болка не означава непременно повече удоволствие.
Автор: Галин Тодоров

Веселин Веселинов

Обяздена или обязден??????????

Обобщената информация не е достъпна. Моля, кликнете тук , за да видите публикацията.

Помощник масажист-Mr. B





Master B Glide- силиконов лубрикант медицински клас с разнообразно приложение. Той многократно увеличава личното ви удоволствие и подсилва сексуалните ви фантазии. Масажната му формула увлажнява и омекотява кожата. Съвместим с латексови кондоми, нежен като коприна, не лепне, не засъхва, без мазнини и консерванти, без вкус, без аромат, поносим за кожата. Може да се използва в банята или под вода.


vibrator-bg.com

Добри ли са мъжете в секса след 45 години?


Към 42-45 години мъжът достига важна психологична и физиологична граница. На тази възраст той вече е постигнал определен социален статус и основните му усилия се насочват към неговото поддържане.

Този период със скрито опасение чакат не само мъжете, но и жените, които са със 10-15 години по-млади от своите съпрузи. Може ли съпругът да поддържа сексуалната си активност на предишното ниво?

Сред многото мнения има няколко, които са доста популярни, но всъщност няма нищо общо с истината. Мъжът над 40 години, особено успелият, не е задължително да мечтаеза сексуално дълголетие.

Сексолозите твърдят точно обратното-колкото е по-висок социалня статус на мъжа, толкова по-активен е в сексуалния живот. Той не само е уверен във себе си (което по естествен начин поддържа неговата сексуалност), но и като правило води здравословен начин на живот. Науката е доказала, че новите връзки носят на по-зрелите мъже усещане за несигурност от промяната. Мъжът свиква на определен модел на взаимоотношения, към определен стил на сексуално общуване.

Смяната на партньорката за организма на мъжа е истински стрес. Новото и неизвестното, което на млади години е предизвиква подсъзнателен страх от неуспех. „Съвременният начин на живот и стресът са причина за по-ранното настъпване на мъжкия климакс – около 45-годишна възраст. Мъжете опитват само лечение, тъй като се срамуват да коментират проблема си. Но те непременно трябва да се консултират с уролог и ендокринолог“, допълни проф. Славов.


Между 16 и 26% от мъжете над 40 години в САЩ и в Европа страдат от тестостеронова недостатъчност. 80 на сто от тях обаче се лекуват, докато в България до медикаменти прибягват едва 10% от имащите този проблем. Поне една трета от българските мъже имат и нарушения на ерекцията“, споделят специалисти. Проблемът с ниското ниво на тестостерон е изключително актуален не само защото може да е причина за безплодие при мъжа, а и поради факта, че увеличава смъртността при силния пол на 35% – срещу 20 на сто при тези мъже, които имат нормални нива на хормона.

„Напредването на възрастта и затлъстяването са неблагоприятни фактори за мъжките полови хормони и сексуалността“, коментира доайенът в тази област доц. д-р Филип Куманов.

ero-market.com

Секс след инсулт или инфаркт

Секс след инсулт или инфаркт


Инсултът и инфарктът са състояния, които се случват, когато мозък или сърцето не са достатъчно добре снабдени с кръв и кислород. Те не са нелечими, но претърпелите удар могат да подобрят състоянието си и дори да се възстановят напълно.


В периода след прекарания инсулт или инфаркт се изискват множество корекции на начина наживот, както за пострадалия, така и за неговата/нейната съпруга/съпруг. Ударът по принцип е обезсилващ и възстановяването протича с месеци (дори години). Сред многото последствия от здравословния проблем е и безпокойството дали сексуалният живот ще се нормализира и ще бъде както преди.


Инсултът или инфарктът могат да повлияят по много начини на сексуалните функции и желания. Някои мъже и жени се опасяват да подновят активния си полов живот поради риска от повторение на заболяването. Други хора пък губят сексуалното си желание след претърпян удар. Трети може би имат сексуални влечения, но изпитват проблеми с "представянето" си в леглото (за мъжете – липса на ерекция, оргазъм и еякулация, за жените липса на овлажняване и аноргазмия). Секс пози, които преди са били удобни и силно удовлетворяващи могат да се окажат трудно изпълними или невъзможни. Медикаментите, които се изписват след прекаран инсулт или инфаркт също могат да повлияят отрицателно върху сексуалните функции и поведение. Както при всяко сериозно заболяване, съществуват и физиологически фактори, които затрудняват половия живот и емоционалните взаимоотношения между партньорите.
Има ли опасност да се води полов живот след прекаран удар? "Не е открито, че сексуалната дейност може да бъде фактор, причиняващ инсулт или инфаркт", казва д-р Робърт Бътлър от Ню-йоркския медицински институт и съавтор на "Любов и секс след 60-те". "Освен това сексът не причинява други щети на хората, прекарали исхимична болест", допълва д-р Бътлър.
В зависимост от сериозността на удара може да мине повече време до възобновяването на сексуалния живот, от колкото до други ежедневни дейности. Ако пациентът не се чувства добре той/тя може да получава или доставя по алтернативен начин сексуална наслада, като орален секс, взаимна мастурбация, целуване и прегръщане.







Защо някои губят сексуално желание след прекаран инсулт? Когато човек загуби либидото си след удар е трудно да се определи дали ударът е пряката причнина (засягайки частите на мозъка, които отговарят за генерирането на сексуалните отговори) или има други фактори, които го причиняват. Например специално изследване е показало, че повече от половинат жени прекарали инфаркт или инсулт се оплакват от загуба на сексуално желание. Изследователите обаче са установили, че жени с това оплакване приемат антикоагуланти, които могат да бъдат фактор за липсата на либидо. Някои други съпътстващи медикаменти могат също да имат негативен ефект върху желанието и представянето в леглото. Любопитното е, че повечето от жените с инфаркт или инсулт нямат проблеми с овлажняването или достигането на оргазъм. Следователно до голяма степен загубата на либидо е в резултат както на медикаментозно лечение, таки и на психо-емоционален стрес. Дори и сексуалните функции да не са засегнати понижаването на самочувствието, неувереността и депресията могат да обосноват емоционалната причинност за липса на желание.


Друго специализирано изследване е показало, че между шест и седем седмици са необходими за възстановяването на нормалния полов живот у мъжете, получили удар. Разбира се, тези срокове могат да варират в зависимост от степента на удара. До голяма степен бързото възстановяване зависи от условията (физиологически и емоционални), в които се провежда възстановяването.


Мъжете и жените, които продължават да изпитват последищите от загубата на либидо месеци след прекаран инфаркт или инсулт трябва да се консултират с лекар-специалист сексолог, който да диагностицира причините за симптомите. Ако причините бъдат открити в приема на специфични лекарства лекар и пациент могат да работят заедно по откриването на удачна формула със субститиращи медикаменти или промяна в дозировката. Ако проблемът обаче се крие в психологическото състояние, най-подходящо за пациента е да се консултира с психолог или семеен терапевт.




Частичната парализа или слабостта, от които част от прекаралите инфаркт или инсулт пациенти се оплакват, могат да възпрепятсват пълното възстановяване на сексуалния живот между партньорите. Това е подходящ момент за усвояването на нови техники и упражняването на алтернативни форми на секс.
Когато половият живот след инфаркт или инсулт се поднови и двамата партньори извличат ползи. Някои дори твърдят, че физическата и емоционална близост играят благоприятна роля във въстановяването им.
Разумният и задоволителен полов живот никога не може да бъде вреден. Хубавият секс има доказани лечебни свойства, но както с всеки медикамент, злоупотребата може да има негативни последици.
 doctorbg.com

Плодов или зеленчуков разкош - Конкурс за употребата на секс играчки

Обобщената информация не е достъпна. Моля, кликнете тук , за да видите публикацията.

Вагина за всеки вкус

Вагина за всеки вкус


Вижте кои са различните видове вагини

Тясната/широката

Много мъже си мислят, че след като влизат в някоя мома като у дома си, значи преди това тя е минала половината град, но грешат. Широката пичка е наследствена също като тясната. Колегата, който бил съвсем случайно веднъж на проститутка в Амстердам разказа, че вагината й била по-тясна от входа за задния двор!



С големи устни/с малки

Тук въпросът е главно до предпочитания, но британско запитване по темата наскоро установило, че 70% от мъжете предпочитат малките срамни устни, защото било по-естетическо. Шегата настрана, чували сме за такива, които ги подрязват при хирурзи, защото това им е комплекс. Нещо като този с малките гърдички.



Косматата/епилираната

Като казваме „космата" имаме предвид „с оформен триъгълник". Най-често срещаната срамна прическа си остава „тънката линийка през средата". Малък процент от мадамите предпочитат да поддържат вагините си „а ла натур" , но понеже сме си патили, не искаме да виждаме повече рунтави катерици посред нощ, че после сън не ни лови! А и на такава жена е невъзможно да правиш френска любов, че два дни ще има да плюеш!



Плитката/дълбоката

Случвало ли ти се е да искаш да го вкараш още по-навътре, а да срещаш небивали затруднения като Мишел от Съпротивата? Повярвай, това е по-добрият вариант, отколкото да чуеш въпрос от сорта на: „Ама ти вътре ли си?"



Сухата/подмокрената

Има жени, които си ходят перманентно подмокрени и такива, които всеки път при вагинален секс използват лубриканти. Макар че тук пак опираме до генетиката, качественият секс също би могъл да напои за по-дълго пресъхналата почва. Добре е въпреки това винаги да имате смазочен материал на нощното шкафче, че дори и най-подмокрената има лоши дни понякога!



Голям клитор/малък клитор

Медицината се е нагледала на клитори, пораснали повече от необходимото и дори им е дала име: микропенис. Добрата новина е, че такива случаи са по-скоро казуистика, но въпреки това не е изключено. Ако попаднеш на такава, гледай само твоя да не е по-микро от нейния, че тогава не се знае кой кого!


Девицата/грешницата

За наше огромно съжаление процентът на пълнолетните девствени момичета спада от година на година, според изследване на университета в Пенсилвания. Разбира се, непорочните момичета често не са добра партия заради липсата на опит и болката, която изпитват при първия път. Абе друго си е някоя кака да ти скрие шапката, а?



Гостоприемната/недружелюбната

Тук може да решиш, че нещо те мятаме по върбите, но това съвсем не е така. Срещали сме девойки, които дават мило и драго да си легнат с нас, но техните вагини упорито оказват да пуснат разбойника на топло! Срещат се и такива женички, които не искат да спят с теб, но в мига, в който ги пипнеш между краката, вече са твои!



Ивайло Петров, men.bg
donbalon.eu

Какво са дали жените на света


Представителите на силния пол обичат да подценяват жените и да изтъкват великите открития на мъжете в полза на човечеството.А знаете ли,че жените са направили много изобретения,които са допринесли за развитието на науката в света,такъв,какъвто го познаваме.Вероятно,ще се сетим само за Мария Кюри.

Например астролобия.Това е един от най-старите астрономически инструменти,за да се определи положението на слънцето и планетите.негов откривател е Гипатия-р.370г.н.е.

Кралицата на Англия,Анна,създава хазарта.През 1972г. първа предлага идея за залагания при конни надбягвания.

Една млада,20г. вдовица-Николь Барбье Клико не попада в отчаяние след смъртта на съпруга си.Тя създава...шампанското.Методът на вторична ферментация е открит от нея през 1797г.

Когато се сетите за подводницата възхваляваща гения Леонардо да Винчи,не забравяйте американката Сара Метер.Именно тя,през 1845г. е патентовала една от най-важните части на подводницата.

Американката Маргарет Найт,през 1870г. създава машина за пакетиране на мляко,която се ползва и до днес.

През 1907г.,химик,М.И.Пенингтън внася в министерството на земеделието на САЩ описание на метод за замразяване на продукти.Когато предложението е одобрено,се оказва,че г-н Пенингтън е жена.Мери Инджел.

Карл Бенц е от изобретателите на коли.Изпитател на първата му кола е ...жена му Берта.През 1888г.

Модерната в днешно време миялна машина излиза на пазара през 1914г.от компанията на Джозефин Кочреин.Жалко,че детето и чака 40г. признание и популярност.

Американката Али Еванс,през1917г. внедрява задължителна пастьоризация на млякото за предпазване от зараза с бруцелоза.

След като Катрин Блоджет установява,че след повторно потапяне на снимка в специално мазно вещество,това не позволява на светлината да се отразява,през 1938г. се появяват първите панорамни стъкла за витрини,фотообективи и т.н.

Секретарката Бети Греъм,за да заличи правописните грешки изобретява "коректора".

Първата микровълнова печка е изобретена от жена на име Джеси Катрайт.Тя изобретява и компютъра за перални,който е предпоставка за производство и на сегашните перални.

През 1873г. рускинята Надежда Кожина на световно изложение във Виена демонстрира първа начин за приготвяне на месни консерви.

Внимание,мъже!Високооктановият бензин е изобретен от жена-Анна Межлумова-съветски химик,просто умница,иначе и до ден днешен щяхме да ходим пеша.

Зинаида Ермольева създаде антибиотиците.Без тях за къде?

Александра Глаголева-световно известен руски физик.Научната дейност се провежда в областта на електромагнетизма.Това е откритие,което показва единството на светлината и електромагнитните вълни.След това,въз основа на научните изследвания тя прави пълна класификация на терминологията и проектира електромагнитни вълни,ниски вълни,радиовълни,инфрачервени лъчи,светлинните лъчи,ултравиолетовите лъчи,рентгенови лъчи,гама-лъчи.

Колко знаят,че развитието на двигателя на противовъздушни ракети на космическия кораб"Восток" има пряка връзка с жена-Наталия Маличева.

Списъкът продължава.През цялата човешка история жената правеше открития,изобретения,усъвършенстваше редица полезни елементи.

Кой се осмелява да каже,че жените са глупави?

Автор:Лукьянчик Марина.
sibir.bg

За какви неща се шашкат мъжете в леглото

За какви неща се шашкат мъжете в леглото

Е, да, те не се депресират, че ще им видиш целулита, когато се стигне до ключовия момент с разсъбличането. Но пък си имат ред други тайни страхове (включително и на тема килограми!), които ги тормозят не по-малко. Нали се сещаш, че елиминирането им ще бъде само в твоя еротична полза!

Виж тази статия и ти гарантираме, че собственото ти еротично самочувствие ще се покачи главоломно! Защото ще проумееш една елементарна похотлива истина – не само ти си отглеждаш по някой и друг комплекс на тема съблазън. Гаджето ти също се притеснява тайно за куп неща, когато си легнете, като при него картинката е даже една идея по-кофти – не за друго, а понеже сме свикнали да смятаме, че когато става дума за секс, мъжете задължително са с богат опит и стаж, бетонно самочувствие, експертно мнение, нестихващ ентусиазъм и желязна издръжливост (все пак до един се пишат спецове, които се интересуват живо и ежечасно от въпросната област от люлката насам). Ето защо вероятността партньорът ти да сподели похотливите си притеснения с теб, не е никак голяма. А ако е и една доза горд, изобщо забрави да ги чуеш... и се подготви да ги усетиш под формата на еротични засечки и фалове, когато се задълбочат достатъчно. Без паника обаче, защото ние издирихме най-разпространените горещи мъжки смущения на тема секс! Оказаха се седем. До едно лесни за отстраняване, стига да уцелиш правилния подход.

„Дали съм по-добър от бившия и?“
„Гаджето ми признава, че е имала доста бурно минало и е пробвала какво ли не... и доколкото разбирам, с кого ли не. Няма как при това положение да не се чудя дали ме сравнява с бившите си гаджета и къде стоя на почетната стълбичка“, признава Анатоли (26 г.).



Какво може да се направи?
Да се затвори категорично темата „бивши“. Защото колкото повече ровите в нея, толкова по-зле ще става положението. Ако си мислиш, че като му разясняваш в подробности или просто му намекнеш какви интересни палави неща са ти се случили в миналото, ще разпалиш ентусиазма му да ги надмине в настоящето, жестоко се лъжеш. Напротив, така ще изравниш самочувствието му със земята, като същата съдба ще застигне и либидото му.

А и в крайна сметка защо държиш да се хвалиш с подвизи със задна дата? Далеч по-добре е, вместо да лежиш на стари лаври, да си свиеш венец от свежи такива. Като му покажеш колко добре ти е с него в леглото и колко много го искаш. Както знаеш, тези неща се постигат най-сполучливо по пътя на еротичната инициатива. Ето ти я и най-простата страстна прогресия: колкото по-желан го накараш да се почувства, толкова повече той ще иска да ти докаже, че хич не си сбъркала в похотливия си избор. При това положение не ти остава нищо друго, освен да пожънеш чувствените дивиденти, които сама си посяла.

„Дали тялото ми я възбужда достатъчно?“
„Откакто почнах да прекалявам с бирата, избягвам мисионерската, понеже в нея коремът ми лъсва в цялата си прелест. Сега предпочитам пози, в които съм отзад, така че гаджето ми да не може да вижда тялото ми. Дори и да не са ми най-любимите. Тя обръща всичко на шега, обаче на мен си ми е кофти. Иска ми се да й действам, като преди“, Димитър (28 г.).

Какво може да се направи?
Нещо просто и елементарно. Казват му редовни тренировки. На каквото и да е. Важното е да има повече движение и една идея по-ограничен хранителен режим (филия, а не цял хляб на вечеря например, мъжете имат по-бърз метаболизъм, така че това ще свърши работа). В никакъв случай не поддържай позата „Нищо, миличко, и така си си добре!“ с тайната надежда, че половинката ти сама ще стигне до извода, че е крайно време да се вземе в ръце – все пак се гледа в огледалото, поне докато се бръсне, нали така. Няма да го направи. Защото когато решат, че са намерили Връзката, с мъжете се случва метаморфоза, подобна на тази с нашите ролки и развлечени анцузи. Те до един се успокояват и напълняват.

P.S. Ако не постигнеш успех с мотивировката за спорт, винаги може да заложиш на секс фитнеса. Особено подходящ за твоя човек е изправеният стоеж... който може да редувате с клекове в ездачката, които пък ще изваят твоите бедра. И докато не постигнете първите резултати, не забравяй едно: коремните му мускули няма да ви развалят секса, но притеснението му дали го харесваш достатъчно, със сигурност ще го съсипе. Така че вади торбата с комплиментите и греби в нея с цели шепи.

„Дали ме бива в оралния секс?“
„Първия път, когато правих френска любов на гаджето ми, тя не издаде нито звук. И аз реших, че не нацелвам нещо, затова минах на варианта „по-рядко и по-кратко“. Една нощ обаче тя ме пита дали всичко с нея е наред, понеже избягвам оралния секс и гледам да го претупам. Беше станало кофти недоразумение: не че не исках, просто си мислех, че въобще не ме бива, а тя пък си мислела, че тя не ми харесва, затова не искам да й го правя. Пълна каша!“, признава Росен (24 г.).

Какво може да се направи?
Ами, да се проумее, че устите и езиците са ни дадени не само за орален секс, но и за артикулация. Тоест, произнасяне на различни звуци, които образуват думи. С които да обясниш какво точно ти липсва (и) във френската любов. Само без критика, защото в този случай тя няма да е градивна и като нищо ще го откаже съвсем. Всъщност има два безмълвни способа да вдъхновиш любимото си същество за орални подвизи: 1. целувай устните му по начина, по който искаш да те докосва, докато ти прави френска любов и 2. хвани ръцете му и му покажи следната техника, която осигурява гарантирано по-лесен достъп до най-горещите ти точки: с показалците и средните пръсти на двете ръце се образува „колибка“ (или буква Л), като с нейна помощ се повдигат срамните устни, за да се получи пряк клиторално-вагинален достъп. След което му покажи, че това, което прави, ти харесва – дали маркерите на насладата ти ще са стонове, леко забиване на нокти в ръцете му, извиване на тялото... или и трите заедно, си решаваш ти. Само не поемай ролята на страничен наблюдател, защото след като един мъж схване ясно и категорично, че може да ти даде несравнимо повече оргазми именно с орален секс, ще е супер амбициран да научи нови техники, с които да те побърка от удоволствие... и да вдигне собствените си еротични акции, разбира се.

„Дали размерът ми е ОК?”
Класика в жанра. Има ли смисъл изобщо да коментираме тази изтъркана тема?! Истината е, че всички мъже тайно се притесняват за нея.

Какво може да се направи?
Да погледнем смело истината в очите - нищо. Понеже ще продължат да си го правят, независимо колко пъти им повториш, че размерът... не че не е съвсем без значение, но далеч не е най-важното. Просто не повдигай въпроса.

„Дали мога да я докосвам толкова добре, колкото тя се самодокосва?“
„Бившето ми гадже ми казваше, че съм с две леви ръце и все не мога да уцеля натиска и темпото при ръчна стимулация – или й беше прекалено нежно, или грубо, или супер бързо, или твърде бавно... Всеки път ми показваше и все не беше доволна, а после аз се чувствах адски тъпо. Сегашната ми приятелка твърди, че обича да се докосва сама и това й доставя огромно удоволствие, но иска да го правя и аз. Обаче как мога аз да се меря с начина, по който тя се докосва сама?!“, Даниел (27 г.).

Какво може да се направи?
Може да му изнесеш една лекция как ако природата беше решила всеки да се чувства най-добре в собствената си еротична компания, понятията „любов“, „двойка“, „връзка“ и „полов акт“ щяха да изчезнат от тоя свят. И щяхме да се размножаваме по хермафродитен начин като дъждовните червеи, по вегетативен като растенията и т. н. Но честно казано, това надали ще помогне особено и категорично няма да го вдъхнови. Така че вместо тази тирада можеш да му направиш показно как искаш да те докосва – най-добре като хванеш ръката му и я ръководиш, за да му помогнеш да усети кой тип движения ти действат особено разтапящо. Ако ще ти е първи, този еротичен урок се преподава особено лесно, когато вече си достатъчно възбудена, за да паднат задръжките ти. По-целомъдреният вариант е да използваш пръстите си върху супер чувствителната плът на устните му, за да му покажеш какво искаш. Може да му дадеш и този добър жокер: ако иска да разбере кога нивата на възбуда ти се покачват драстично, трябва да следи дишането и да наблюдава устните ти. Колкото повече ти харесва онова, което ти се случва в момента, толкова по-дълбоко, тоест задъхано, ще дишаш и толкова по-набъбнала ще е тъканта на устните ти.

„Страх ме е да споделя фантазиите си“
„Не знам как да разкажа на гаджето си горещите сценарии, които ми се въртят из главата, без да я обидя. Все си казвам, че довечера вече ще го направя и все се притеснявам в последния момент, глътвам си граматиката и си правим едно и също. Сексът ни е супер готин, аз си я обичам и всичко си е точно. Обаче ми се иска да знаех как да й разкажа и тези сценарии, в които си я представям в главната роля. Страх ме е как ще ги приеме“, Симеон (24 г.).



Какво може да се направи?
Който го е страх от мечки, да не ходи в гората, са казали хората. Въпросът е, че човек се страхува непрекъснато за куп неща. И обикновено прави пробив, точно когато рискува и успее да надвие страховете си. В случая ти можеш да помогнеш на гаджето си да свърши точно това... и не само на него, между другото (и ти си имаш своите малки мръсни горещи сценарии, нали). За целта заложете на еротична белетристика и мултимедия: обявете си две вечери от месеца, посветени на еротичното творчество. Всеки трябва да издири текст (разказ, параграф от роман, текст на песен и т. н.), комикс, снимки или филм, чийто сюжет покрива в максимална степен някоя от чувствените му фантазии, и да го представи на другия. Така ще ви е много по-лесно да споделите въпросните мечтания, без да се налага да ги декламирате един пред друг, докато се червите и запъвате като на черната (така де, зелената) дъска. След като проумеете, че нито някой ще ви ухапе, нито ще си помисли нещо су-у-пер кофти по ваш адрес, когато разбере тайните ви страстни помисли, а дори напротив – най-вероятно ще ги изпълни, ще сте готови да се гмурнете директно в океана на чувствените си фантазии. Без да има нужда да търсите чужди помощни еротични изразни средства. И тогава нещата ще станат наистина горещи.

„Понякога съм прекалено уморен“
„Мъжете били винаги готови, а? Я стойте вие в офиса извънредно и бъдете нонстоп под стрес, да видим после колко ще ви се иска секс! След лудницата през деня единственото ми желание е да хапна, да се добера до леглото и да се трупирам. Душата ми иска само сън и нищо друго. И ме притеснява, че жена ми ще реши, че гледам да се скатая, защото вече не ме привлича, а не е така“, Атанас (32 г.).

Какво може да се направи?
Колкото и да ти се иска да направиш съвсем друго нещо (а именно, да се приближиш към него, да го гушнеш, да плъзнеш устни по шията му и да...), ще трябва да проявиш разбиране и търпение, а не да го преследваш като диверсант... и евентуално да го обвиняваш, че си е намерил любовница. Последното просто няма да оправи ситуацията, а ще увеличи напрежението и ще влоши нещата. Организирай програмата ви така, че да имате повече мигове романтика и почивка. И му осигури периметър свободно пространство - нека разпусне половин час с любимия спортен канал/вестник след работа, да иде на по бира с приятели, да повиси във ваната/фитнеса, преди ти да му виснеш на врата... Спадовете в либидото, уви, са нещо често срещано днес и въпросът е не дали ще навестят и твоята половинка, а как ще реагираш ти, за да ги тушираш още в зародиш. Верен отговор: само желязно хладнокръвие му е майката.
cosmopolitan.bg

sexshopstz-flamingo.blogspot.com

Кои са ерогенните зони на мъжа?!


Често мъжете се оплакват, че докато правят любов, партньорките им са прекалено пасивни. Не, че те не са спрямо жените, но това е друга тема.
Много мъже се възбуждат от допира на различни места, но в повечето случаи техните най-горещи точки съвпадат до една или друга степен. Ако все още се чудите кои ли са, представяме ви списък черно на бяло, който ако следвате прецизно, ще си утвърдите мястото на върха. Започвайки от леглото му.

1. Главата
Главата, тила и косата често са пренебрегвани. Въпреки това тази област представлява ерогенна зона и допира по косата, по-нежен или по-груб, може да отключи силни усещания от негова страна.
Мъжете с гола глава или къса коса са много чувствителни на всякакви ласки, отдавани в тази зона.
2. Вратът
Вратът и областта на ключицата са ерогенна зона с много нервни окончания. Трябва да сте много внимателни обаче, защото по-страстните целувки могат да оставят белези, тъй като кожата там е много деликатна. Така че, ако не искате на другия ден всеки да разчете по смучката на шията му, че е имало тежка нощ, овладейте страстта си.

3. Устните
Устните на мъжете са точно толкова чувствителни, колкото и женските. А самият акт на целувката е достатъчно интимен сам по себе си.
Ако искате да раздразните либидото му, захапете леко долната му устна и прокарайте върха на езика си.

4. Ушите
Ушите са силно чувствителна зона. В деликатната област вътре и извън самото ухото са концентрирани нервните окончания на много нерви. Обхождайте тези части бавно с език, нежно хапете крайчеца на ухото или всмуквайте определени части с малко повече страст.

Това, което със сигурност ще го побърка допълнително е начина, по който ще усеща тежкото дишане и стенанията ви в ухото си. Така че не се притеснявайте, освен с целувки, да стимулирате партньора си и с говорене. Може да шепнете нежно или да му говорите мръсно. И в двата случая ще го побъркате. Някои мъже намират това за толкова възбуждащо, че не могат дълго да устоят на бушуващото напрежение.

5. Гърба и раменете
Накарайте го да легне по корем и нежно прокарайте върха на пръстите или езика си по протежението на гърба му до шията. Рисувайте очертания, форми, фигури, дайте воля на въображението си! Може да си позволите да бъдете и по-груби. Надали има мъж, който да не харесва да докосват гърба и раменете му. Около гръбначния стълб са концентрирани голям брой нерви и допира там може да отключи възбудата му за секунди. Жените обичат да докосват гърба и ръцете на партньорите си, защото така усещат мъжествеността им.

6.Зърната на гърдите
ImageАко до скоро сте си мислели, че единствено жената е способна да се възбуди при допира на гърдите и, време е да изоставите тази теория. Зърната на мъжките гърди се различават по чувствителност от нашите, но със сигурност не са по-малко възбудими. Някои мъже обичат да ги галят там, други само нежно да ги целуват, а трети направо се побъркват от малко по-груба игра.

7. Вътрешната част на бедрата
Странно е, но вътрешната част на бедрата често е една от най-пренебрегваните ерогенни зони. Жените често се отправят направо към мъжката гордост на партньора си и там концентрират цялото си внимание. Но областта на бедрата, докосвана, дразнена, целувана, като прелюдия, може да го накара да се запъхти от удоволствие и беззащитно да ви моли да прехвърлите усилията си върху малкия му приятел.

8. Областта между мъжкия полов орган и ануса
Не сте подозирали, че тя може да е също ключова? Ами да, може! Даже направо разтърсваща. Чувството, което изпитва той е толкова силно, че може да го накара да се отдръпне. Това не трябва да ви притеснява. То няма да е породено от неприятни усещания, а напротив – понякога допира, обвързан с непознато удоволствие, може да извика такъв ефект. Така че, пробвайте!

9. Пенисът
Предполагам всеки е добре запознат с отдаването на орална любов. Това, което ще нажежи цялата обстановка допълнително, е да не го изпускате от поглед, докато му отдавате удоволствие. Това удвоява усещанията му, защото той вижда как на вас също ви е приятно да го правите, а вие виждате, че на него му е хубаво.

И така, дами, ако искате да сте наистина неговата тигрица в леглото, проучете ерогенните му зони и така ще наелектризирате напрежението в спалнята до максимум.

ZenOfmeN
exooo.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...