23.05.2012 г.

Десетте най-необичайни пениси в света

Някои се гордеят с уникалния си „инструмент“, други искат само нормален полов орган, но едно е общото между тях – имат най-необичайните пениси в света.

Десетгодишна ерекция
Чарлс Ленън (68) се подложил на операция, за да си възвърне ерекцията, но нещата се объркали и Ленън получил повече, отколкото искал – ерекция, която траяла 10 години. Съдил лекаря, който му направил операцията, но това не могло да му върне изгубеното – нормалният живот. Повече не можел да прегръща хора, да кара колело, да плува или носи бански костюм…

Двоен пенис
Вярвате или не, съществувал е човек с два пениса. Съвсем вярно! Хуан Баптист дос Сантос, роден през 1863, е имал два пениса, три тестиса и трети крак с осем пръста и две пети. Казват, че и двата пениса на Хуан са били функционални и, естествено, бил изключителен любовник.

Тестиси тежащи 44 килограма
Американецът Уесли Уорън Джуниър от Лас Вегас имал тестиси, с тегло 45 килограма. Те били толкова големи, че не можел да носи панталони и бил принуден ежедневно да пие антибиотици и други лекарства. Тестисите придържал с импровизирана „качулка“, за да улесни движението си, и са му били необходими милион долара за операцията.

Разклонен член
Карл Карол разделил пениса си на две. Защо ли? Никой не знае. Той обяснил това така: „Решението ми хирургически да преправя гениталиите си беше нарочно и ми донесе голямо удоволствие, много е възбуждащо, авантюристично и еротично… Имам нормална ерекция, както и преди, но сега в двете половини на пениса ми!“

Порно звезда с 24,8 сантиметра
Рон Джереми е бивш учител, прославил се като порно звезда и влязъл в Книгата с рекордите на Гинес, снимайки се в 2 000 филма. Неговият полов орган бил дълъг 24,8 сантиметра.

Татуиран пенис
Татуирането на гущер на пениса му, спасило Бери Кени от затвора. Американецът бил обвинен в сексуално насилие над колежката си, но щом показал члена си в съда, бил освободен от обвинението.

Франкенщайн
Джон Уейн Бобит ще остане в историята с това, че жена му отрязала члена му с нож. Семейните им отношения не вървяли добре и Уейн редовно насилвал съпругата си. Една вечер се прибрал пиян и поискал да правят секс, тя грабнала нож и отрязала половината му пенис. Избягала с колата, но по едно време се усетила, че държи отрязаната част от пениса на мъжа си и я изхвърлила от автомобила. След като се успокоила, се обадила на 911 и казала за случилото се. Отрязаната част от пениса била намерена и лекарите, след 9-часова операция, успели да я пришият обратно. Така Уейн ще бъде запомнен като човекът с „Франкенщайн пенис“.

Пенис или мида?
Членовете на японската мафия, известни като Якудза, докато били в затвора, слагали по един бисер под кожата на пениса си, за всяка година, прекарана в тъмницата. Така техните пениси имали низ издатини, за които казват, че им помагали да бъдат по-добри любовници.

Широк 60 сантиметра?!
Един ден Марк, който работил като жиголо, решил да разшири пениса си. Толкова прекалил, че половият му орган изглеждал като чувал и трябвало да го повдига с две ръце. За какво ли си е мислил?!

Преживял зачукване
Боб Фланаган, художник, писател, музикант, е известен с екстремните мъчения, на които подлагал тялото си и го изтезавал до краен предел на издържливостта. Така, през 1993, за нуждите на клип на хеви метъл групата „Danzig“, заковал пениса си с гвоздей на дървена дъска.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...