25.06.2012 г.

„Ездачката“ любима поза на мъжете в секса, жените откачат при „задна прашка“

Испански анализатори на сексуалността достигнаха до заключението, че позиция „ездачката” е любима на по – голяма част от мъжете. Задълбочените проучвания били проведени при условията на голямо разнообразие от сексуални позиции, а в тях участвали повече от пет хиляди представители на силния пол.

Изследователите уточняват, че установили коя е любимата поза на мъжете сравнително бързо, защото всички участници попълнили анкетни карти, в които описали кога и как изпитват най – голямо удоволствие. Когато това станало ясно обаче, на дневен ред бил поставен въпросът „защо” именно „ездачката” е предпочитана от повечето мъжкари. За да разрешат загадката, учените отделили цели шест месеца от скъпоценното си време.
В крайна сметка изводите били, че за мъжките сетива „ездачката” се оказала една от най – еротичните композиции по време на секс, защото могат да я практикуват в много различни варианти. Освен това позиционирането на дамата давало възможност на жадния за ласки самец да достигне с ръце до всяка точка от тялото на партньорката си, което доставяло неизмеримо удоволствие. Повечето от мъжете признали, че по време на репродукция обичат да пипат навсякъде.

По – ранни изследвания установили, че най – любимата поза на жените е т. н. „задна прашка” или „кучешката”. Специалистите установили, че жените откачат именно при тази позиция, защото при нея изпитвали най – силно вагинално удоволствие поради уникалното съкращаване на мускулите.
Пози от Камасутра:


skandalno.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...