22.06.2012 г.

Трикове за Секси бюст

Сексифицирай бюста си

Предлагаме ти 3 лесни начина да направиш цепката на бюста си още по-неустоима. Подчертаването на това, с което си надарена, е фасулски лесно с тези брилянтни трикчета.

1. Стегни момичетата
Не си представяй, че ще трябва да тренираш усилено в продължение на месеци, въпреки че те съветваме да се грижиш добре за гърдите си. Но едно бързо упражнение за гръдния кош, докато се оправяш, също може да сътвори чудеса с големината на бюста ти. Изпробвай това, което научихме от треньорката на знаменитости Ашли Конрад (нейни клиенти са Кристен Бел и Пенелопе Круз!): вземи две бутилки за минерална вода от половин литър и легни по гръб със свити колене и крака на пода. Разтвори ръцете си настрани, докато държиш във всяка по една бутилка с вода, така че да образуваш буквата Т с горната част от тялото си. Дръж ръцете си изправени, докато вдигаш бутилките нагоре, така че да се срещнат точно над гръдния ти кош, а след това ги снижи отново до изходната позиция. Това е едно повторение. А ти трябва да направиш 25. Това упражнение стяга долната част на пекторалните ти мускули (подгръдните) и повдига момичетата ти съвсем забележимо.

2. Изпробвай този безсрамен трик със сутиена си
Съвсем лесно е и същевременно супер ефективно. Просто всеки път закопчавай сутиена си на най-тясното копче. Причината? 80 процента от сутиена ти се придържат благодарение на задната закопчалка, а не на презрамките. Така че, за да покажеш какво имаш, трябва да се увериш, че сутиенът ти е възможно най-прилепнал. В началото може да ти се стори твърде тясно, но скоро ще усетиш ефекта – особено, когато видиш доволната физиономия на мъжа, с когото си на среща.

3. Създай си убийствени извивки
За да направиш деколтето ти от секси в ултра-мега-гигасекси ти трябват само няколко козметични магии. Според Рику Кампо, гримьор на знаменитости, бронзантът е ключът към перфектния бюст. Просто го нанасяй от външната страна на гърдите си по протежение на вътрешния им край все едно оформяш полумесеци. Воала! Толкова е лесно да създадеш контурите на невероятно съблазнителния си бюст.
cosmopolitan.bg

Шантавите начини, по които той контролира оргазма си

Снимка: Толкова е секси! Добре, че не знаеш за какво си мисли... (Shutterstock)
Всеки мъж се притеснява да не се окаже „скорострелко“ и усилията му да отложи края са неистови, понякога и адски щури. Cosmo разбра за какво мислят момчетата, за да „охладят двигателя“.

„Старомодните дълбоки дънки, които би носила майка ми, са моят страстоубиец. Представям си, че момичето, с което съм, се е облякла в ужасни ластични, запасани до над кръста панталони, впити в... е, сещате се...“
- Иван, 27

„Мразя броколи – вкусът му, как изглежда, как мирише. Затова си мисля как някой ми тъпче броколи в гърлото...“
- Мони, 26

„Сещам се как намерих вибратора на майка ми – това моментално връща спермата ми на мястото й“.
- Киро, 25

„Оглеждам рамката на леглото или някоя друга мебел в стаята и се опитвам да изчисля какво е разстоянието между два предмета, използвайки Питагоровата теорема“.
- Стоян, 27

„Не бих споделил това с момиче, защото ще ме помисли за смахнат, но си представям размазани на асфалта животни. Ефектът е незабавен!“
- Трифон, 25

„Това, което наистина ми помага да забавя края, е като се опитам да си представя как изглеждат родителите й, оглеждайки нейните черти...“
- Мишо, 27

„По едно време си мислех за баба ми, но това спря да ми действа, затова сега си представям как клошар яде пилешко бутче и цялото му лице е омазано... Бррр! Трябва да си ненормален, ако можеш да свършиш, мислейки за това!“
- Жоро, 30

„Започвам да изброявам имената на играчите в отборите от последното световно по футбол и кой срещу кой отбор е играл. Някъде около полуфиналите вече не мога да се сдържам...“
- Ясен, 27
cosmopolitan.bg

Мацки на тепиха



Никога не прекъсвай женски бой! (снимки)

Жени да се бият и някой да ги прекъсне?! Това е осмият смъртен грях, пише го в Библията.


ММА е ужасно популярен напоследък – даже в България се нароиха доста клубове, а някои бойци мачкат главите на чуждестранни легенди в този спорт без особени правила.

Багата примерно го правеше – като разцепи от бой Федор Емиляненко, да кажем, но така се случи, че кариерата му може би никога няма да се върне на онези висоти. И все пак –

мъжкият ММА е много атрактивен – кръв, лимфа и насилие, за какво повече могат да си мечтаят феновете

на суровия спорт? За сметка на това пък женският ММА съдържа съвсем друг очарование – стегнати и запотени дамски тела, вплетени в яростна схватка на живот и смърт! Красота!


Никой не прекъсвай женски бой, пише пророк Илия в Стария завет,

а в евангелието на Матей се допълва, че да спреш дамски кеч е като да не си допиеш синьото джони (честно, проверете си го, а ако не го намерите, чухме, че арменският поп приема оплаквания).





Допускаме, че е възможно женският ММА да е много повече от просто секси мацки, дето се гушкат по тепиха,

и да имат дори изявени спортистки и (примерно) турнири, но ни е все тая – това са си просто секси мацки, гушкащи се по тепиха. Затова – с помощта на колегите от Heavy ви събрахме малко снимки от такива събития!
bnews.bg




Роузи Джоунс – повече от мокра мечта!(снимки)

Запознайте се с Роузи Джоунс. Модел и една от най-обичаните мацки във Великобритания. Всъщност, 21-годишната розичка нашумя още преди 2-3 години заради уникалните си, супер сексуални и отличителни фотосесии.



Спокойно би могло да се каже, че Роузи Джоунс е една от най-перверзните муцунки на Острова,

като харизмата ѝ спокойно може да засенчи тази на прочути брит красавици като Роузи Хънтингтън или Черил Коул.




Роузи е любимка както на мъжките списания, така и на онези нови лайфстайл издания, които не се свенят да показват нещата в чист, нецензуриран вид, но по един нестандартен начин.

Пример за подобно издание е Front.

То избра именно госпожица Джоунс за своята нова корица.



Придружаващата фотосесия показва пост-тинейджърката в една уж непринудена, домашна атмосфера, като в същото време не остава безразличен никой, който я разгледа.

Дали това се дължи на самата Роузи или на нестандартната перспектива, от която е снимана, преценете сами!
bnews.bg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...