10.05.2012 г.

Екс-свещеник откри секс-шоп за вярващи

sex shop Flamingo Bulgaria
В Холандия бивш свещеник откри онлайн магазин за секс-артикули, ориентирани към религиозни клиенти.


По уверенията на бившия пастор Марк Ангенент, секс-шопът има за цел да помогне на християните да изявят своите чувства, като потиснат свенливостта си и започнат свободно да обсъждат сексуалните теми.

"Сексуалността трябва да бъде открита тема за представителите на християнската общност", отбелязва Ангенент. На открития от него сайт Liefdestuin ("Любовна градина") посетителите могат да си поръчат секс-аксесоари в специални "целомъдрени" опаковки, а също така и да се запознаят с обучаващи и познавателни материали.

В сайта няма нито един порнографски или еротични фотос или надпис. Въпреки всичко повечето християни, посетили Liefdestuin, го намират за оскърбителен и желаят онлайн магазинът да бъде затворен.

Случай не е първият в Холандия. През 2010 г. се появи онлайн секс-шоп, предназначен за мюсюлмански любовни двойки. /БГНЕС

Разшифроваха първите думи на мъжете след секс

Психолози от Института по сексология в Прага анализираха първите думи, които мъжете казват веднага след секс.
Ако "Беше ли ти хубаво?" е първото нещо, което обелва партньора ви след оргазъм значи е човек, който се нуждае от похвали. Смята се за велик любовник, но въпреки това се надява да чуе някои друг комплимент. Дълбоко в душата си се страхува дали е изпълнил желанието на партньорката си.

Ако половинката ви става от леглото и започва да говори по телефона, след като сте били интимни, подсказва, че е човек, който трудно се задържа с една жена. Мъж като този лесно сменя обекта на желанията .

"Свърши ли. Намерих най-силната ти ерогенна зона" - това са думи на педантичен или по-скоро досаден човек. Често такива мъже са достойни за театрална сцена.

Смятат се за експерти в леглото и често са "нарциси", които са сигурни, че са способни да доставят удоволствие като никой друг. Думите "Това беше страхотно" са индикатор за краткосрочни отношения. Не значи, че сте богиня в секса, а по-скоро подсказва, че този тип мъже могат да се забавляват с почти всяка жена. Обичат да експериментират и са готови винаги да научат нещо ново.


Текст: Агенция БГНЕС

Забраняват мисионерската поза, ще популяризират кучешката


Правителството на Украйна обмисля да забрани със закон мисионерската поза и да популяризира кучешката.
Според авторите на идеята мисионерската поза трябва да се забрани заедно с абортите, ако искат властите да решат проблема с ниската раждаемост в страната. Според специалистите класическия мисионерски стил дава най-малък шанс за забременяване.

"Нашето правителство рядко се бърка в сексуалния живот на гражданите, но сега парламентът обмисля законопроект за забрана на тази сексуална поза".

„Тази поза е напълно неефективна за зачеване. Ето защо парламентът трябва да я забрани и да популяризира кучешката поза. Тя е най-благоприятна за забременяване", призовават експерти.
rozali.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...