26.05.2012 г.

Украинска моделка стана жива кукла



21-годишна украинка даде близо 1 милион за пластични операции, за да заприлича на истинско Барби.

Украинският модел Валерия Лукянова е похарчила цяло състояние за пластични операции,

за да заприлича на истинска Барби.

21-годишното момиче е дало $800 хил., за да се сдобие с чертите на пластмасовата кукла.

Приликата с Барби наистина е поразителна, но за това спомагат не само скалпел, но и професионален сценичен грим, както и допълнителна обработка на снимките с компютърни програми, за да се постигне порцеланова гладкост на кожата.

И макар клипове с поредица от нейни снимки в YouTube да се радват на голям брой гледания,

това не значи непременно, че мнозинството одобрява постъпката на момичето.

Според повечето от потребителите на сайта за видеосподеляне идеята на Валерия е налудничава.

И тъй като в последните дни Лукянова се превърна в истинска сензация, не се забавиха и професионални коментари.

Според проф. Дани Левин от университета в Бостън например

това момиче поставя пред обществото въпроса до колко трябва да сме обсебени от идеята за съвършенство

и какво точно се счита за перфектно към момента.
bnews.bg

Стриптийз минало на звездите



В началото бе стриптийзът. Преди да станат супер успешни и известни, някои от популярните днес актьори и музиканти, са прегръщали пилони и са сваляли дрехи срещи скромни суми. Вижте някои от звездите, които преди да покорят света, са събирали по някой долар в бельото си като професионално занимание.





Чанинг Тейтъм

Сексапилният актьор стана популярен с ролята си във филма "В ритъма на танца" през 2006 г. Оттогава кариерата на Чанинг върви стремглаво. Преди да приеме актьорството за своя професия, Чанинг признава, че е работил като стриптийзьор повече от година и е печелил доста добри пари. Сега той ще има възможност да покаже как умее да танцува гол в най-новия си филм "Вълшебния Майк", чийто сюжет се доближава до началото на житейската история на чаровния американец.



Дита Фон Тийз

Дита се прочу след развода си с рок музиканта Мерилин Менсън през 2006 г. Наричаната "кралица на бурлеската", сега тя се радва на скъпоплатените си еротични шоу програми, на собствена марка бельо и парфюми. Тя започва да се съблича, когато е на 18 г., и решава да направи шоуто си по-интересно като прибавя секси копринени чорапи, ръкавици, жартиери, изобщо всичко, което една ретро красавица може да притежава.

Стриптийзът на Дита е не просто хвърляне на дрехи, а изкуство. Може би точно за това за един свой 10-минутен номер красавицата с порцеланова кожа печели по 25 хиляди долара.





Кармен Електра

Преди да размятка коси и гърди по плажа като една от сексапилните спасителки от популярния през 90-те години сериал, Кармен трупа пачки като прекарва няколко години, усуквайки крака около пилона. Късметът и се усмихва, защото тя е забелязана от агент на Плейбой, който бързо убеждава сексапилното миньонче да разголи плът срещу примамлив хонорар.

След няколко години успехи като еротичен модел, Електра решава да направи своя марка пилони, която се радва на огромен интерес в САЩ.
bnews.bg





 Хавиер Бардем
Сега испанецът е примерен съпруг и татко, но някога половинката на Пенелопе Круз,  е практикувал секси танци на голо само за няколко месеца, защото според него бил ужасен във временното си начинание. "Толкова бях зле, че виках майка ми и сестра ми да ми пляскат и окуражават", спомня си актьорът. Приключенията му обаче били за кратко, защото много скоро той открил своята ниша в света на киното.



Лейди Гага
Изпълнителката на "Paparazzi" е позната с дръзкото си поведение на сцена, с ексцентричното си облекло и с влечението си към еротиката. Една от съвременните модни икони някога е печелила пари като е забавлявала мъже с дивите движения на полуголото си тяло. "Работех в стриптийз клубове, когато бях на 18. Шоуто ми беше много диво. Носих черни кожени костюми и танцувах на Black Sabbath, Guns N’ Roses и Faith No More. Много рокендрол. Не обичам да говоря много за това", споделя звездата за не толкова славното си минало.


Брад Пит
Любимецът на толкова много жени по света, но сега сгоден за една, призна, че когато бил студент в университета в Мисури, за малко бил част от мъжкия стриптийз отбор. Заедно със своите полуголи колеги Брад кършел тяло пред ентусиазирани студентки рожденички. Когато става актьор, в един от първите си филми Брад съблича дрехите си специално за ролята, с което завинаги печели симпатиите на екипа.
blife.bg

Съдят порнозвезда, игнорирала фен

Порноактриса ще се окаже на съдебно дело, след като неин фен реши да я съди, защото упорито отказвала да отговаря на въпросите му в Twitter.

40-годишен японец ще съди порнозвездата Аои Сора, защото го игнорира в Twitter.

Жертвата твърди, че едрогърдата жълтурана систематично отказвала да отговаря на съобщенията му в социалната мрежа, въпреки че той съвсем културно и грамотно ѝ задавал въпроси.

Според Tokyo Reporter въпросният ищец, работещ между другото в системата на образованието,

редовно разпитвал в Twitter относно споровете за забраната на филмите на Аои в Китай.

„Големи зомби гърди“ и „Отмъщението: История на любовта“ – само ако се интересувате това са два от култовите филми на японката.

bnews.bg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...