18.05.2012 г.

Секс парк


Първият секс парк в Китай още не е отворил врати, но вече предизвиква разгорещени дебати.

Скулптури на голи човешки тела, огромни каменни гениталии, фотоизложба за историята на секса и за сексуалните практики в различни страни - това ще могат да видят посетителите на парка. Той се казва Love Land и откриването му се очаква през октомври в китайския град Чонкин.

Според мениджъра на парка подобно място ще помага на хората да разбират по-добре сексуалността си. Също така се очаква Love Land да има благоприятно влияние върху сексуалното образование. Ще има уъркшопове, където ще се обсъждат сексуални техники. Ще има и информация по въпроси като правилно поставяне на презерватив, предпазване от СПИН и т.н.

Китай е страна, където говоренето за секс все още е табу и затова дискусиите около секс парка вече са разгорещени. Оценките са от „вулгарен" до „гениална идея".

Това не е първият секс парк в света. Идеята за него е дошла на мениджъра, след като той е видял подобно място в Южна Корея.

НОВО: На 18 май паркът беше разрушен. Открито сексуалната му тематика дойде в повече на градските власти в Чонкин и те разпоредиха премахването на Love Land.
vratovrazka.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...